| DeyuXd a întrebat:

Va rog ajutati-ma. am 12 ani si sunt intr-o echipa de volei la scoala mea. de multe ori am tipat la coechipierele mele dar le-am cerut scuze. ele sau suparat pe mine si mi-au spus ca nu ma mai vor in echipa si orice greseala care o faceam tipau la mine mie mi se pare ca au exagerat totusi. am vrut sa renunt la volei daca ele nu mau vrut in echipa ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Maia a răspuns:

Poti sa insisti cu scuzele, iar daca nu vor sa inteleaga poti vorbi cu antrenorul. Daca-ti place sa faci volei nu trebuie sa renunti la visul tau pentru ca ele se poarta urat sau iti zic sa renunti, trebuie sa le demonstrezi ca esti tare si continuii, insa fa pace cu ele si nu mai tipa pentru ca in volei cel mai mult conteaza spiritul de echipa!
Succes

4 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Daca iti place ceea ce faci, continua. Spune-le ca nu ai nimic de impartit cu nimeni, ca tu le certi intr-un mod constructiv, sa ajuti echipa, nu vrei raul nimanui. Zi-le ca numai impreuna puteti invinge si asa veti avea spirit de echipa.

| believe a răspuns:

Dar voleiul este important pentru tine? daca da...atunci nu cred ca este cazul sa renunt, ci mai bine sa te relaxezi, sa realizezi ca e pur si simplu un joc, in urma caruia trebuie sa primesti satisfactie si in nici un caz nu sa-ti ranesti coechipierele. Cel mai bine ar fi sa-ti ceri scuze si sa incerci sa-ti pastrezi calmul-viata ati va arata inca multe incercari si nu trebuie sa te dai batuta.succes!

| kiwii a răspuns:

As putea sa iti spun ca ai dreptate, ca au exagerat, dar prefer sa vorbesc sincer:Cu o floare, nu se face primavara. Degeaba iti cereai scuze daca actiunea se repeta.Nu ai dreptul sa tipi la ele.Stapaneste'te si nimeni nu va mai avea nicio problema cu tine. Daca nu poti, atunci intelege'le si retrage'te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat sa fii in echipa de volei nu renunta indiferent ce zic ele...