| Marcel1234 a întrebat:

Va rog ajutati-ma.am 14 ani și am 1m-50.sunt cel mai scund din clasa si vreau sa cresc în inaltime.am încercat toate vitaminele si pastilele dar degeaba.am incercat și legume dar tot degeaba.ce ar trebuii sa fac sa cresc.

Răspuns Câştigător
| Satango a răspuns:

Bună!
Nu poţi să tragi de tine ca să creşti, asta ţine de organism. Şi degeaba urmăreşti să respecţi fel şi fel de prostii ce ţi le dictează internetul. Să bei şi să mănâncă, să faci şi să nu faci fel şi fel de tâmpenii. Dacă te interesează prea mult asta, încât a ajuns o obsesie, du-te la doctor, dar nici el nu-ţi va spune mai multe. Fii atent la ce îţi spun. Am un coleg de clasă, în a XI-a. El când a venit în a IX-a era cel mai mic din clasă, aşa de o înălţime cu tine, avea şi 14 ani. La sfârşit de an a venit asistenta şcolii şi i-a luat pe cei mai mici din clase ca să-i măsoare, ca după vacanţă să vadă cât s-a înălţat. Aşa a şi făcut. După ce s-a întors din vacanţă, surprinzător, s-a înălţat. Iar în decursul anului a tot crescut. Azi, în clasa a XI-a este înalt. Are cam 1.70-1.72. Ceea ce vreau să-ţi spun este că peste maxim 2 ani te vei înălţa! Sau dacă nu, asta ţi-e structura. Trebuie să accepţi. Probabil acest complex îţi acaparează mintea mai mult din cauză că urmează să mergi la liceu şi îţi e teamă că se va face mişto. Eh, stai liniştit, fii tu. Oameni sunt şi ăia. Băiatul de care-ţi vorbeam a fost şi este printre cei mai populari din clasă, datorită faptului că e amuzant, e el, aşa cum e, în ciuda faptului că era cel mai mic la înălţime.
Baftă!

1 răspuns:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu un doctor, el te poate ajuta cel mai mult.