| hellokitty95 a întrebat:

Va rog ajutati-ma :am de facut la engleza un eseu despre actorul/actrita mea preferata, eu am ales-o pe miley cyrus si trebuie sa aduc argumente de ce imi place.Va rog dati-mi niste idei.Multumesc.Dau fundita

2 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Pai aici noi nu prea iti suntem asa de mare ajutorhappy asta conteaza pentru tine este treaba ta,tu ai ales-o pe Miley Cyrus ca este cantareata/actrita ta preferata aceste amanunte care tu trebuie sa le scrii sunt despre ea(Miley Cyrus) tu trebuie sa scrii ce-ti place la ea si de ce este preferata ta ca cantareatawinking... Uite te voia juta la ceva: eu daca as fi fost in locul tau si as fi aleso pe Miley Cyrus as fi scris ce-mi place la ea cel mai mult ca ea este cantareata mea preferata si uite sugestile mele la ce-mi place la ea: are o voce foarte frumoasa,este si o actrita foarte buna, este frumoasa, este talentata[100%].Si cam atat asta imi place la Miley si tot acele propunerii le potii folosi si tuhappy si daca vrei mai multe amanunte pe acelea le spui si tu[le scrii] daca Miley Cyrus este cantareata ta preferata sti foarte bine si tu ce-ti place la ea cum am facut si eu cu exemplele date. Sper ca ti-am fost de ajutor si ce-ti mai pot spune acum este bafta si sper sa termini eseul happy[ah si vreau sa-ti mai spus cevasad intrebarea ta a fost ca o tema pentru scoala iar tu cand mai ai teme la ceva sa nu mai scrii pe acest site pentru ca este interzis si te poate suspenda de pe acest site] nu ma lua in nume de rau dar eu asa stiu ca nu trebuie sa-ti pui temele aici dar tot eu ti-am dat cateva sfaturi ca am vazut ca nu prea stii la asta [engleza cu eseul] si eu ti-am propus ca datele urmatoare sa nu-ti mai pui TEMA aici si tot eu una sper ca ti-am fost de ajutor

| Brigaella a răspuns:

-because she is the most popular and famous teenager of the world
-because she is brave
-because she is famous
-because she is singer and actress
-because she is the best
-because i want to be like her

Întrebări similare