Scumpo, acea fata a fost mai directa si de aia s-a intamplat asa.Stiu ca tu esti mai timida, dar incearca sa ii sp ca il iubesti
O incercare nu strica
Sa sti ca daca acea fata sta in alta localitate si se vad mai rar si tu o sa fi mai mereu in preajma lui o sa se desparta de ea U trebuie sa ii sp ca il placi.
Daca nu ai curaj sa ii spui in fata incearca sa ii spui pe mess.
Mult succes!
Stiu cum e si mie mi se intampla acelasi lucru. L-a cucerit doar pentru. ca are tupeu.
Esti usor fricoasa, ce dracu zici ca ala e cel putin regele mihai! ai doua variante : ori te duci la el il saruti cu pasiune ii pui mana pe fund si apoi ii spui ce simti pentru el, ori il lasi in pace pleci cu coada intre picioare si nici sa nu te mai uiti la el! imi cer scuze ca sunt dur asa dar nu cred ca e asa greu? sa ne anunti ce ai facut!
Aolo eu m-am combinat cu iubita mea din prima zi cand ne-am intalnit am baut un suc si dupa am sarutat-o mare chestie...
Daca sunteti timizi nu faceti nimic, au vazut ai fost timida si ti-a luat-o alta inainte...
Aolo io m-am combinat cu iubita mea din prima zi cand ne-am intalnit am baut un suc si dupa am sarutat-o mare chestie ...
Daca sunteti timizi nu faceti nimic , au vazut ai fost timida si ti-a luat-o alta inainte ...
Sissy tu nu stii ca; obraznicul mananca praznicul? aia s-a bagat in seama si a mers. tu il placi da asteptai sa te bage el in seama.ai pierdut.
Fata aia a fost foarte directa, rapida si indrazneata. fi si tu indrazneata si rapida. de ce nu te-ai dus in seara aia sa-l iei la dans? sa discuti cate in luna si in stele cu el? ce daca ea s-a dat la el? nu trebuia sa stai deoparte, ca doar nu era iubita lui. trebuia sa te duci langa el, nu s-o lasi pe ea sa stea pe langa el, iar tu sa te uiti si sa iti rozi unghiile de gelozie. poti sa ii spui direct ca iti place de el si ca vreti sa fiti impreuna. spune-i tu, direct, ca inseamna ca ii plac fetele indraznete si directe. dar daca el nu o sa accepte, daca el nu te place, nu ai ce face. exista si aceasta posibilitate, sa nu fi genul de fata care ii place lui, si atunci... dar macar sti ca ai incercat, ca ai facut tot.
Inca il mai vrei? ai auzit de respect de sine? pentru ce sa te injosesti? daca vroia el neaparat un lucru cu tine trecea dinainte la fapte, k nu pare a fi unul timid.sincer.pare low esteem intrebarea ta.
Nu ai ce sa pierzi..asa ca mai bine iti iei inima in dinti si te faci observata...nu mai lasa alta fata sa ti'o ia inainte.Incearca sa vorbesti cu el si daca iti pare interesat invita'l la un suc undeva sau flirteaza cu el arata'i ca il placi si daca si el te place o sa iti raspunda cu acceasi moneda
succes
Probabil ca el nu o place neaparat pe fata aceaa si a fost doar o fantezie...sau cam asa ceva...cl mai bine ar fi sa-i comunici faptul ca-l placi....bafta
Pai dupa ce o termina cu tipa aia mergi la el, spune-i ca il placi si fi tot timpul tu insatisi daca ai incredere in tine pote il vei cuceri dar daca nu il cuceresti atunci vei stii ca el nu este facut pentru tine!
Poate ea are tupeu mai mult si a reusit pe de alta parte poate ca tu esti timida.
Poate nu te place...se mai intampla...nu e sfarsitul lumii... vor mai fi si alti! dar ca sa te lamuresti, spune-i unui prieten de al lui sa'l intrebe ce parere are despre tine, asta e cel mai simplu! succes!
Poate ca el te place doar ca prietena.si baiatul care imi placea mie am crezut ca ma place si de fapt el o avea ca iubita pe prietena mea! si eu am fost distrusa inauntrul meu.nu am spus nimic. el a spus:te-ai suparat? eu am zis ca nu si el a spus ca sunt o buna prietena dar ca avea iubita de mult.de unde sti tu ca el nu a mai sarutat-o si ca nu erau iubiti de mai mult timp? i-al si tu deoparte cand sunteti singuri si spune-i:imi place de tine! si saruta-l. daca asa a procedat fata aia de ce sa nu mearga si latine? eu asta am facut si acum am iubit un alt baiat. sper ca te-am ajutat
Mai molllllt rupeuu...fi tare... si imbracate atragator... si fi de acord cu tot ce sp el... date mai mult la el...
CreD k o sa MeArGa!