| alenxandru1996 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Am intrebat-o asa "Eu te plac de ceva timp, si as vrea sa te intreb daca tu vrei sa fim impreuna?:X.Iar ea a zis ca nu vrea sa strice o prietenie foarte frumoasa, ca ii place sa vorbeasca cu mine.Si ii este frica, ca daca imi da un raspuns negativ ii este frica ca nu o sa mai vorbesc cu ea! Multumesc!

4 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Pai trebuie sa te intrebi tu pe tine, daca iti va da un raspuns negativ, vei mai putea sa vorbesti cu ea? Ea se simte constransa, nu vrea nici sa-ti piarda prietenia dar nici nu cred ca ar vrea sa fie cu tine. Afla tu raspunsul la intrebarea ce ti-am pus-o eu tie si spune-i si ei asta. Daca cu o constrangi in asa fel incat sa aiba de ales intre a fi cu tine sau a-ti pierde prietenia cred ca va alege sa fiti impreuna, astfel incat sa nu-ti piarda prietenia. Daca insa nu va avea de ales intre a-ti fi prietena sau a fi cu tine, atunci decizia ei va fi din suflet si vei afla ce simte ea cu adevarat.

| Angie95 a răspuns:

Paii in primul rand trebuie sa stiu ce ai face daca ti-ar da un rasp negativ? ai mai vbii cu ea? ati continua sa fiti la fel de apropiati stiind k ea nu iti raspunde la sentimente?

| LoveandOther a răspuns:

Ai putea sa o intrebi direct daca ea simte ceva mai mult pentru tine decat acel sentiment de prietenie si daca spune ca da atunci ar trebui sa fiti impreuna deoarece e cel mai bine sa fii impreuna cu cel mai bun prieten.

| cristina25 a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa insisti, cu siguranta ea iti va da un raspuns, cel mai bine ar fi sa stai linga ea in continuare si sa ii demonstrezi ca nu are nimic de pierdut, ci doar de gistigat. Bafta