| Cruciades a întrebat:

Va rog ajutati-ma, am o fata in clasa si imi place mult de ea, dar la cum sunt eu mai rusinos big grin nu stiu cum sa-i spun. Va rog mult ajutati-ma dau funda la cel care m-o ajutat cel mai mult mersi

Răspuns Câştigător
| princess97 a răspuns:

Pai daca esti rusinos poti sa-i spui pe mess sau printr-un biletel thinking
sau poti sa-i dai de inteles ca iti place de ea, dar asta in timp ce vorbesti cu ea, daca ai putea sa vorbesti despre orice sa-si de-a seama ca te intereseaza si s-ar putea ca si ei sa-i placa de tine tongue
s-ar putea sa meargawinking

5 răspunsuri:
| Sonniiaa a răspuns:

Cel mai simplu : ii spui direct. Sau daca esti prea rusinos, incearca sa te apropii de ea, stai cu ea in banca, vorbiti pe mess etc. Apoi dupa ce prinzi curaj, ii spui.winking

| Tweetymrrr a răspuns:

Păi dacă sunteţi colegi, cel mai uşor ar fi să'i spui într'o pauză că'ţi place de ea. Dacă râde şi te ia"peste picor" îi spui că a fost o provocare şi ai glumit, dacă nu spune nimic şi pur şi simplu se uită la tine o întrebi dacă vrea să fie prietena ta.
Succes!

| oliviaaa a răspuns:

Daca esti rusinos si iti place de ea si nu-i poti sa-i spui, invit-o si tu la o ccafenea petreci mai mult timp cu ea si dupa multe intilniri poti sa-i spui ca o iubesti!

| oliviaaa a răspuns:

Daca esti rusinos si iti place de ea si nu-i poti sa-i spui, invit-o si tu la o ccafenea petreci mai mult timp cu ea si dupa multe intilniri poti sa-i spui ca o iubesti

| bogdan123x a răspuns:

In primul rand un baiat nu ar trebui sa fie timid dar daca esti zi unui coleg sa-ti faca lipeala crede-ma stiu ce spun. m-a rugat unu dun clasa mea sa fac asta si am facut si a mers