| cryna a întrebat:

Va rog ajutati-ma am parul mult prea des am fost la coafor jh au zis ca nu e bine sa mi-l fileze ca apoi va creste foarte urat exista si alte metode, produse pentru a putea scapa din volum? mentionez ca am firul de par moale si un pic cret... fundita pentru cel mai eficient raspuns

Răspuns Câştigător
| Anya_9216 a răspuns:

Si eu am parul foarte des, si dupa baie se umfla foarte tare. eu l'am tuns bob, folosesc un shampon pentru par drept + balsam, ma spal de 2 ori cu shampon, cltesc dau cu balsam si dupa aceea iar clatesk...nu'mi usuc parul cu feonul...pentru ca prinde si mai mult volum (deci nu'ti recomand), il las sa se usuce singur si mai sterg cu prosopul, dupa ce e aproape uscat, poti lua o perie rotund si cu rabdare o pui sub fiecare shuvitza de par si dai cu feonul peste in timp ce tragi in jos, dupa ce ai facut asa iti faci parul si cu placa si daca ai (eu folosesc dupa) niste ceara de par de la taft sau garnier nu e scumpawinking sper sa te ajute sfaturile mele, daca nu mergi la coafor si spune'le sa ti'l indreptewinking

2 răspunsuri:
| Aly_7975 a răspuns:

Exact asa e si parul meu. Si mi-l filez de cativa ani...si e foarte fain ...asa ca nu e adevarat straight face

| Forgivenn a răspuns:

Placa!