Nu te stresa prea tare. faptul ca esti un baiat bun e ceva de invidiat in zilele noastre deoarece greu mai gasesti asa ceva. fi tu insati prietenii adevarati te plac asa cum esti nu e nevoie sa te schimbi
Raspunsul tau e off-topic.
Daca vrei muschi, internetul e plin de articole, De ce vii sa impanzesti TPU cu prostii de genul asta.Mai rar, gasesti oameni ca tine.De ce ai vrea sa te schimbi.A da, si eu sunt cam asa, si observ ca la fete le plac baietii duri, puternici, care vorbesc porcos cu fetele si le pipaiea.Insa nu uita,daca fetele accepta asta,insemna ca nu mai sunt fete, si-au pierddut feminitatea, tandrete, sfiosenia si in schimb au devenit niste nerusinate porcoase, demne de mila.
Pai fi tu pur si simplu mai rau mai...Fa exercitii.Cu fetele nu fi timid lor le plac baietii rai
Pai, eu sunt fata si trebuie sa recunosc ca nu imi plac baietii timizi, dar nici cai care se pun tare in gura cu toata lumea, fumeaza, se drogheaza etc...incearca sa prinzi curaj, este adevarat ca, de obicei fetelor le plac baietii rai, dar uneori mie imi dau impresia ca sunt disperati si chiar ma enerveaza! incearca sa fii tu insuti, asa cum esti tu pentru ca iti va fi de folos in viata, este greu in zilele noastre sa gasesti un baiat bun, inteligent si cu un viitor in fata. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Nici voi numai stiti ce vreti, vreti baieti buni dar sunteti moarte dupa baietii rai... femeile si-au cam pierdut valoarea si respectul de sine. Nu vad ce au de oferit baietii rai ce baietii buni nu ar putea oferii.In fine fiecare cu gusturile lui.
deathnote001 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: