| MickeyAndryyy a întrebat:

Va rog ajutati-ma cat mai repede ...sunt la prima dragoste il plac mult sunt sunt adolescenta de-abia am intrat in perioada de crizalaughing si mi-a zis ca ma place!:-D ieri a fost ziua mea si a fost si el mi-a luat un buchet de trandafiri rosii si un set cu lantisor si cercei de argint cu inimioara dar saptamana viitoare e si ziua lui si habar nu am ce sa ii i-au :X:X hai sa va zic cate cava despre elbig grineci e genul tot timpul in pas cu moda canta ca si mine la voce; romantic; nu e tupeist(mi se pare un defect cateodatalaughing) dau fundita pentru cele mai bune idei pentru cadou. V-am pupat pa-pa

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Off, cat de dragut!big grin Ma bucur pentru tine, pentru voi, sper sa fiti fericiti de-ati fi impreuna. La multi ani pentru ieri!big grin Sa fii sanatoasa, iubita si inconjurata de persoane dragi tie!
De ziua lui ai putea sa-i iei un tricou cu imprimeu(nu ai mentionat orasul din care esti, deci nu stiu ce magazine sunt pe acolo). Cred ca ai putea sa te duci in mall-uri daca aveti si ii gasesti ceva dragut. Ii mai poti lua o bratara de argint[daca poarta], sau daca e genul acesta. Eu cred ca i-ar placea. Sa i le impachetezi frumos si le pui intr-o plasuta frumoasa de cadou si cu siguranta ii va placea. day dreaming
Apropo, sa nu consideri faptul ca nu e tupeist un defect. Fiecare are modul lui de exprimare a sentimentelor; unii sunt mai directi, altii mai retrasi si lasa un mister, se lasa mai greu. Stii ca fiecare suntem diferiti. Sper sa va intelegeti bine si sa-i placa orice i-ai alege. Pa-pa:*

2 răspunsuri:
| Teodora20 a răspuns:

Ai putea opta pentru o sapca NY sau un tricou. la fel de bine poti sa ii cumperi o curea NY ( vorbesc de firma NY deoarece ai spus ca e in pas cu moda si de aiawinking )

| MickeyAndryyy explică:

Multumesc pentru ajutor apropo nu cred ca as putea sa ii i-au o curea ny ar fi prea ciudat al 2-lea raspuns e extraordinar plus ca cum am mentionat sunt la prima deci nu pot sa fiu prea mare eu am 12 iar el 13 laughing eu par de 14 si el de 16 ee ce sa fac daca suntem dezvoltati si sunt din CONSTANTA apropo