Desi povestea permite multe interpretari, in functie de dezvoltarea imaginatiei, ar fi mai bine sa verifici optiunile cele mai posibile si mai putin SF sau criminalistice. Mobila mai scartaie, poate adie vreun vant prin ceva crepaturi, poate e un soarec, poate e usa, geamul, parchetul/mocheta sau ce o fi.
Daca mergi la Politie, te va intreba daca stii pe cineva care-ti vrea raul in vreun fel, dar nu pot face nimic fara ceva urme, dovezi. Cu siguranta nu vor sta in fata usii tale sa pazeasca.
Nu cred că e o persoana.iar mobila, șobolanii sau vântul nu fluieră.nma, poate vântul fluieră, însă nu cu același model și durata de fiecare data. Și chestia e că nu doar eu am mai auzit acel fluierat după întâmplarea de la cămin, cu și colega mea.iar eu cu ea stăm la distanta de 70 de km(mă refer unde locuim noi, nu la cămin)
Pune-ti prietenul sa mearga in directia fluieratului, sa ajunga la sursa. De ce n-ati facut asta pana acum?
El nu a băgat în seamă zgomotul. De abia după incident i am povestit toată faza. Plus că,și dacă știam,chiar crezi că ne ardea de mers noaptea, pe întuneric beznă, cu un far care plapaia pe strada, să căutăm sursa sunetului? Nu știu ce să zic. Suna a film întâmplarea, dar nu sunt așa nebuna încât să fac că Intr unul.
Nu crezi ca e o persoana? Deci tu vrei sa zici ca e ceva supranatural/paranormal? De ce ar bantui o fantoma un camin? Fantoma unei foste studente cu restante? Mai glumim, meh. Nu stiu ce sa zic, mi se pare prostesc, sincer sa-ti spun, sa crezi ca e vreo fantoma. Cheama preotul atunci, sa-ti dea un scut spiritual.
Pe bune acum, tu ce rezolvare vezi? Da, cred ca iti arde sa mergi oriunde pentru linistea ta. Puneti-va prietenii, daca unul nu se incumeta, sa mearga la sursa sa vedeti fantoma. Acum nu-mi zice ca vezi si un scenariu de film, in care merge un grup de tineri si dispar unul cate unul.
Nu i de asta. Ideea e că în camera se aude.și s-a auzit și pe strada. Te cred că nu crezi, însă dacă ai fi fost aici ai fi crezut. Chiar crezi că aș fi scris atâta pe TPU doar pentru o prostie, dacă n ar fi fost pe bune?
Grr,m-a luat cu fiori. Iti zic si eu o intamplare ciudata. Avem 14 ani si era pe vremea cand eram rebel. Fugeam de acasa si vagabondam. . Eram intr-o garnitura de tren,eram singur in compartiment inclusiv in tot vagonul cand la un moment dat aud cum cineva traverseaza vagoanele. Stii,cand treci dintr-un vagon in altul sunt chestiile acelea de metal pe care calci. Ei bine, acelea fac zgomot cand calci pe ele. Cateva secunde am ramas nemiscat si am ascultat. Cineva pasea pe ele si apoi a intrat in vagonul in care eram eu. Eu eram pe la mijlocul vagonului. Aud cum intra pe culoar si apoi ma ridic brusc vrand sa vad cine este. Usa de la compartiment era deja deschisa, scot capul, iar cineva pasea pe pardosea, dar nu era nimeni. Apoi se opreste si aud cum in pasi repezi se intoarce. Se aude cum traverseza acel metal dintre vagoane si apoi aud pasii cum se pierd in garnitura trenului. Asta ce a mai fost? 14 ani au trecut de atunci si nu pot uita intamplarea. Si nu eram baut si nici drogat pentru ca nu m-am drogat niciodata.
Nu cred in paranomal, dar nu stiu acum...
Am gasit eu un articol pe internet. Acum nu stiu ce sa zic. Vezi link
https://bit.ly/2Hzy98Q
Mulțumesc,însă nu e asta..nici pe deoparte. E efectiv un fluierat. E fluierat 100%
Calmati-va, cu siguranta nu e nimic de ce sa va speriati, o fi o usa ruginita, un gandac, un sobolan sau de ce nu chiar Michel Myres, eu zic sa investigati sa vedeti de unde vine sigur nu e nimic.
Ok... Povestea ta m-a inficosat putin, dar asta doar pentru ca m-a cutremurat teama pe care ar simtit-o in spatele a ceea ce ai scris. Ca sa te linistesti putin, poti lua in calcul: ca sunt zgomote generate de natura sau sistemul de incalzire etc etc, ca fenomenele paranormale exista doar daca crezi in ele si ca, de asemenea, crimele nu au loc in camine ( ar fi prea periculos pentru criminal). Daca totusi esti convinsa ca nu e prima varianta si problema asta continua, e cel mai bine sa sunati la politie, data viitoare cand se intampla. Pana la urma, preventia e prioritara. E de inteles sa va temeti, dar nu lasatati frica sa va domine. Fiti stapane pe situatie si nu ar strica sa aveti in camera mereu nuste spray lacrimogen si niste arme. Pentru orice eventualitate.
Nu cred că ar fi vorba de o persoana..nu știu ce să cred..am hotărât împreună cu colegele de cămin să o lăsăm momentan așa, sa vedem cum decurg lucrurile.
Și,, politia nu cred că ar avea ce să facă. Cel mai probabil ne ar crede nebune
Penaaaa1 întreabă: