| blahblahblah_4207 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma! De catva timp, prietena mea se comporta diferit. E distanta cu mine, vorbeste cu mine cu un ton de parca mi-ar fi superioara, se tot lauda si nu ma mai suna deloc. Va rog nu imi spuneti sa-mi fac alta prietena pentru ca eu chiar tin la ea! Ajutati-ma.

7 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Ar putea sa aiba o problema de familie si sa fi patit ceva si acum vrea sa fie lasata in pace pentru o perioada sau u ii mai place de tine (la a doua posibilitate nu inseamna neaparat sa ii placa de altu), cam astea is ca nu vad de ce ar face... faptele astea.
Acum u poti sa vorbesti pe un ton calm dar in acelasi timp ferm si sa o intrebi de ce nu se mai comporta ca inainte (iti spun ca va merge, din propria experienta), bft! funda?)

| mona a răspuns:

Probabil ai suparat o cu ceva, eu zic sa mai astepti un pic poate ii trece

| stweety10 a răspuns:

Intr`o relatie cea mai importanta e comunicarea. Trebuie sa discuti cu ea sa ii spui ce te deranjeaza. Altfel ea nu stie ce nu iti convine si nu are cum sa se schimbe. Vorbeste cu ea si vezi daca se schimba ceva. Daca nu isi schimba comportamentul inseamna ca nu mai vrea sa fie cu tine.

| dadonexus a răspuns:

Si-a luat nasu la purtare ca o tinea in puf stoarfa dai dou si sa vezi cum isi revine asa a facut si a mea ca o rafatam si i-am zis ori iti revii ori pun picioru in prag iar a doua zii era ca la inceput marog nu am batut-o am zis dai doua la figurat adica sperio putin sau explica-i frumos ca daca nu isi revine o lasi si nu vei regreta pentru ca pe paman sun mii de fete si sunt sigur ca mai frumoasa ca a ta tongue Nu fi fraier sa nu regreti niciodata dupa o fosta daca te-a iubit o sa se intoarca la tine iti garantez

| blahblahblah_4207 explică:

Ma refeream la prietena cea mai buna laughing

| N0name_7792 a răspuns:

De cand se poarta asa cu tine mai exact? Sper ca nu are pe altul straight face

| Diana99_9557 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa o lasi vreo 4-5 zile singura si isi va da seama ca ii e dor de tine sau ai putea discuta cu ea si sa o intrebi de ce se schimba chiar asa si daca e suparata pe tine sa incerci sa iti ceri scuze...