Sa ii spui daca nu vrea sa iasa la un suc, o cafea, o plimbare...sa mai vorbiti...Nu grabi lucrurile ca il sperii...intai ia si cunoaste-l.Succes!
Wow
pai... dacă v-ați sărutat cred ca totuși... ar trebui sa ii spui pe mess ca îl placi:0
la urma urmei... nu e nimic rău în a-ți împărtăși sentimentele
Si dacă te place... o sa-ți ceara prietenia... iar dacă nu...
Oricum e mai ușor sa treci peste un refuz decât sa trăiești suferind
Byye!:*
Ehh asta e tipul de baiat indraznet care se saruta de la prima intalnire. e usor sa vorbesti cu destia adica...cand vorbesti cu el pe mess...iti trim inimioare? este dragut la vorbe...hai ma...are 18 ani.sigur se pricepe el sa vb...scoate mai mult de la el. o fi avand prietena? astia de 18 sigur au. dar le place sa se dea si la celelalte(mai ales mai mici)tu ce varsta ai? daca e apropiata de a lui e usor...mai vb cu el pe mess...nu i spune din prima.bafta!
Pai, consider ca din moment ce te'a sarutat, simte ceva pentru. tine, in cazul in care e sincer.si nu isi bate joc.Incearca sa vorbesti cu el, sa'l intrebi daca ceea ce s-a intamplat in seara aceea a fost pentru. ca asa a simtit.lamureste situatia.succes:*
Cunoastel intai si apoi spune-i ce simti ceva pentru el, nu grabi lucrurile. numai bine
Eu zic sa mai vorbesti o perioada cu el si sa vezi cum evolueaza lucrurile... Iesiti in oras ca prieteni, mai vorbiti pentru a va cunoaste mai bine si va veti da seama in timp daca e posibila sau nu o relatie... Daca exista atractie reciproca... totul va fi bine.
multa bafta!
Pai.am mai vb cu el la telefon(datorita verisiroului meu care ne tachina)dar mai mult de"buna, cf, ai terminat orele"nu zicea.
si zilele trecute am aflat ca s-a combinat q o fata
trist. dar vestea cea buna e ca nu mai simt aproape nimica pentru el, stiu ca a fost ceva candva
Mersi tuturor pentru raspunsuri,>