Pai edci bagi cablul de date in unitate si apoi dai la my computer acolo dai clik la unde ti-ai pus pozele(unde ti le-ai facut, adica in ce fisier)pe urmadai clik pe o poza si o muti in desktop in calculator dai zlik si o muti ai simplu
Sper ca asa e... daca merge sau daca stii cum pai
vreua fundita`
:X
sau
Conectezi cablul la telefon si calculator.
Apoi, exista 2 situatii:
1. apare pe ecranul telefonului ceva gen Mass, Storage, Card... dai pe OK. Accesezi telefonul ca si un stick USB.
2. este nevoie sa instalezi un driver/program. Se gaseste pe CD care a venit cu cablul, daca ai asa ceva. Dupa aceesa accesezi telefonul ca si un stick sau prin intermediul programului.
deci.De luat e simplu dar cuplarea tel cu calculatorul se face oarecum diferit de la un tip de telefon la altul
Sunt 5 metode de transfer de fisiere intre un telefon si calculator:
1. Prin cablu de date si programul aferent telefonului
2. Prin transfer radio, cu bluetooth
3. Prin conexiune infrarosu
4. Scos card-ul de memorie si citit/scris prin dispozitiv de "citire" a cardului
5. Transferat prin Internet, MMS etc
Depinde ce "stie" telefonul si ce dispozitive & programe dispui
Copiezi imagiile si iti bagi un capat al cablului de date in PC si unul in telefon.intri in computerul meu si inti vei vedea la unitati de stocare detasabila ceva nou. Daca nu i-ai dat de pe pc alt nume telefonului iti va aparea(f). Dai click pe (f) si PC-ul iti v-a arata folderele telefonului. dai clipk dreapta si ii dai paste pentru a copia fisiere:muzica, videoclipuri, poze etc.
Eu folosesc un program cu care pun pozele de pe calculator pe telefon si viceversa.
Am telefon Nokia si folosesc Nokia PC Suite, dar acum depinde de marca telefonului tau. Cauta pe google software-uri pentru marca telefonului tau si de acolo iti alegi programul potrivit pentru. telefonul tau Nu stiu cum fac altii, dar eu asa fac
Ca si cum ai muta o poza de pe desctop intr-un folder. deschizi folderu unde ai u pozele la telefon le iei pe fiecare`n parte si muti cu mousde`u in pc, sau pe care le vrei tii apasat pe ctrl si dai cu mouseu` pe poza si se iau mai multe, apoi o pui pe desktop
georgiana199 întreabă:
H3ADsHoT întreabă:
Andrei67y5 întreabă: