anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! imi place de un baiat din clasa.in ore se intoarce la mine, face tot felul de mutre, se prosteste...nu stiu...cred ca vrea sa ma faca sa rad
voi ce credeti? dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| EpicSmile a răspuns:

Asa e cand un baiat te place. Mutrele si incercarile de a te face sa razi sunt pentru a-ti atrage atentia. happy Asa e cu baietii. Uneori si tachinarile sunt semn ca te place. Daca si tu il placi, e perfect si cred ca stii ce ai de facut.winking fundita?:*

3 răspunsuri:
| sorina222 a răspuns:

Te contrazic, daca te tachineaza sau te face sa razi, uneori chiar daca te ia in brate sau te pipaie, nu este neaparat sa te placa. L a noi in clasa toti baietii ne pupa, ne pipae pe fund, pe sani, ne fac sa radem si multe chestii care si noua ne pareau cidate. Dar am descoperit ca la o anumita varsta prietenia evolueaza.

| andreea30 a răspuns:

Este posibil sa te placa mai Bianca.Dar nu e sigur deci dupa parerea mea ar trebui sa rogi o prietena sa il intrebe ce parere are despre tine.Dar unii baieti sunt mai timizi deci nu e sigur ca o sa recunoasca.Ca sa fii sigura trebuie sa faci tot felul de lucruri si sa vezi tu cum reactioneaza exemplu:sa il faci gelos sau sa te faci ca iti cad cartile sa vezi daca te ajuta sau nu. Sper sa te ajute sfaturile mele.

| alee16 a răspuns:

Iti zic eu ca 100% te place. Poate e mai timid ca sa iti zica asta dar incearca sa te faca sa iti dai si singura seama!winking Crede-ma trebuie sa ai si tu simtul umorului, sa nu fi nervoasa cand te priveste si dupa aceea o sa isi poate o sa isi faca curajwinking! Daca nu atunci incearca tu sa ii spui.Mult succes! Sper ca ti-am fost de ajutor!winking