| KubetiiOO a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Ma simt foarte uratasad.Am o groaza de pete pe corp si in jurul gatuluicrying. Asta cred eu ca ma fac urata.Niciodata,in afara de rude, nu mi-a spus careva ca sunt frumoasa, sau daca spunea cineva, sa zicem o amica sau un amic ca sunt frumoasa poate zicea asa sa ma faca sa ma simt bine.In unele situatii cred chestia asta.Sunt urata pe langa celalalte colege ale mele care sunt frumoase.eu sunt urata si cred ca asa ma vede toate lumea.Toti de la scoala ma jignesc si ma fac urata si tiganca si eu incercam pe la scoala (inainte sa se termine, normal)sa ma imbrac in haine mai faine sa vad daca imi zice careva ceva, dar nu. Odata aveam un tricou fain pe mine si peste o camasa, ca asa trebuie ca avem o uniforma de **** si eu mi-am dat jos camasa si mi-am lasat tricoul la vedere.Sa stiti ca nu am "balcoane"cum au si unele colege si m-a vazut diriga ca mi-am dat jos camasa, m-a prins de 2 ori si apoi m-a chemat la ea si zicea ca de ce imi tot dau jos camasa si cica zic baietii ca vreau sa ma dau la ei :-&.Cum sa ma dau la ei cand nu sunt de mine si in al 2 lea rand nu-s frumoasa atata timp cat ma injura.Va rog ajutati-a si dati-mi ceva sfaturi happy:* mUltumesc ca ati avut rabdare pentru mine si ca ati citit:* Va multumeschappy

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Sa stii ca multe fete / femei care nu sunt foarte frumoase, pot deveni atragatoare prin comportamentul lor, prin cultura lor, care este mult mai important decat un simplu aspect fizic frumos insa gol pe dinauntru.
Si sunt multe solutii rafinate astfel incat si infatisarea ta sa iti schimb in asa fel incat sa scoti frumusetea in evidenta / prin mic trucuri, si vestimentatia eleganta / sic te poate mult ajuta.
Deci treci la treaba, invata mult si bine, citeste carti, treptat sa iti schimb si look-ul, fa sport, iar dupa un anumit timp o sa vezi rezultatele, garantez happy

1 răspuns:
| MaDyyy33 a răspuns:

Toata lumea este frumoasa in felul lui...