Buna @Bianca are drepate.Esti cam egoist. Daca ea e fericita de ce sa o faci sa sufere.Toti faceti la fel. Daca nu te place asta e uito sunt multe fete pe pamantul asta, uit-o si mergi mai departe.Las-o pe ea sa fie fericita.Numai bine.
Hei,aici esti cam egoist. De ce sa strici o relatie. Te-ai gandit ca poate x chiar il place pe y? Sau te-ai gandit ca poate x chiar daca se desparte de y nu-l va alege pe Razvan? Si o vei face sa sufere degeaba? Adica daca e fericita cu y de ce nu o lasi? Cu siguranta se va despartii intr-o buna zi de el si tu vei avea cale libera spre inima ei Eu zic sa nu te bagi in relatiia lor pentru ca exista riscul ca ea sa afle ca tu i-ai despartit si atunci chiar nu vei mai avea nicio sansa la ea...
Eu zic sa te mai gandesti!
Succes!>:d
Mai baieti Si ce credeti ca rezolva daca o desparte de el? DaCA ea nu simte nimic! Exact ar trebui sa-si caute pe altcineva. Asa de ce s ao faca si pe ea sa sufere?
Mda Bianca.ti se pare egoist pentru ca esti fata...eu nu prea vad lucrurile asa... Daca ara stepta 2-3luni 2-3 ani etc.Nu crezi ca Razvan s-ar indragosti de altcineva?
Ps:Sparge ID lui de mess si s crie ceva jenant despre x...merge de fiecare data!