Si de mine asa isi bateau joc in clasa a 7a, cu greu m-am abtinut sa nu plang, un an in fiecare zi si-au batut joc de mine, nu trecea o zi fara se sa ia cineva de mine, mi-au vazut slabiciunea si au folosit-o impotriva mea, ei stiau ca-s sensibila la vorbe si m-au atacat psihologic, dar cu greu nu i-am bagat in seama, pana cand m-am enervat o data si am urlat la ei ca daca se mai iau de mine ii bat pe fiecare dintre ei... si cine a zis ca la scoala? Ii iau pe fiecare dintre ei.
Gandeste-te la cauze, incearca sa le corectezi, si in acelasi timp sa nu pui la suflet rautatile.
Nu ii baga in seama si razi alaturi de ei chiar si de defectele tale. Arate-le ca nu iti pasa ce spun ei despre tine. Orice ai face nu plange pentru ca ei te vor enerva si mai tare
Numai plange.pentru ca nu are rost.cum a zis si Mihaela, daca ei vad ca iti pasa.chiar din contra te supara si mai tare
Presupun ca ai prieteni.
Cand isi mai bat joc de tine.prefa-te ca nu-i auzi si vorbeste cu un prieten sau pur si simplu pleaca de acolo :*
Probabil nu ai o atitudine corecta...incearca pur si simplu sa nu-i bagi in seama... tu daca ai vedea ca cineva nu-ti atrage atentia ai mai vorbi sau ai mai critica in fata persoana respectiva?
Incearca sa te schimbi sigur ai un mic defect pici picolo altfel nu rade lumea asa de nebuni sau gandeste ceai facut f bine
Aja pateam si eu cand purtam ochielari dar am inceput sa nu-i mai bag in seama sa nu-i aud si sau plictisit si nu mai zice nimic nimic ...si incearca sa corectezi greselile tale...:bafta.:*:*:*:*
amaliaamely întreabă: