| Pikaciuuu a întrebat:

Va rog ajutati-mapuppy dog eyes! Dau funda! De la o vreme nu ma pot adormi doar noaptea tarziu [azi-noapte la 3 si ] Nu stiu ce sa mai afc frustrated pur si simplu nu am somnstraight face Am prea multa energie pe care in timpul zilei nu o am happyCe sa fac ca sa pot dormi?:*

Răspuns Câştigător
| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Lapte cald

Laptele cald face miracole printre bebelusi si copii mici, deoarece fiind caldut, ajuta la digestia stomacului. Laptele cald are acelasi efect si pentru adulti si poate ajuta stomacul in timpul noptii. Daca nu tolerezi laptele, exista un anumit tip de lapte in comert, exact pentru aceasta problema.

Citeste o carte preferata

Cand nu pot sa dorm, incep sa citesc o carte care imi place, pana cand adorm. Citind, iti folosesti energia mintala si asta duce la oboseala. Chiar daca exista momente cand gasesti cateva pagini interesante in carte si ai impresia ca nu-ti mai este somn deloc, cum apare un moment plictisitor, deja dormi.

Fara exercitii seara

Multora le place sa faca o plimbare usoara seara, la apusul soarelui, dar stiati ca asta poate produce mai multa energie si nu va lasa sa dormiti? Pentru a remedia problema, exercitiile fizice ar trebui facute in orele diminetii.

O baie relaxanta cu ulei de lavanda

Pentru a adormi mai repede, trebuie sa te relaxezi mai intai. Una dintre metode este baia cu ulei de lavanda care relaxeaza nervii, fapt dovedit stiintific.

Dormitor putin racoros

Cand dormi intr-un mediu racoros, corpul ti se relaxeaza si te simti confortabil pe timpul noptii, invelita in patura. In acest fel nu te vei trezi pana dimineata. Este dificil sa dormi intr-un loc calduros unde transpiri si te lipesti de orice.

Casa curata

Cand ai o casa curata sau un dormitor curat, vei dormi mult mai linistita. Este intotdeauna bine sa te trezesti intr-un loc curat, pe care nu este nevoie sa-l cureti. Multi oameni trebuie sa faca curat inainte de culcare, pentru a dormi bine.

Uite-te la un film cu cateva ore inainte de culcare

Daca ai probleme cu somnul, uite-te la un film inainte. Trebuie sa te uiti la film de pe canapea, evita sa-l vizionezi din dormitor. Obiectivul este sa obosesti in pozitia de pe canapea si sa te muti in dormitor pentru odihna. Este recomandata o baie inainte de film, pentru relaxare.

Asculta muzica

Este usor sa asculti muzica in ziua de azi, datorita noilor tehnologii. Poti asculta muzica tare cu ajutorul castilor. Cand vorbim de muzica ne referim la muzica clasica sau la sunete din natura. Aceste tipuri de sunete te calmeaza si te tin intr-un somn usor.

Elibereaza-ti mintea

Cu cateva ore inainte de somn, gandeste-te la tot ce-ti vine in cap, la probleme sau la bucurii si gaseste-le o rezolvare. In acest fel, cand ajungi in pat, vei avea o minte limpede.

5 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Bună! Eu îţi recomand, în fiecare seară înainte de culcare, să ieşi afară şi să alergi câteva minute sau pur şi simplu să te plimbi vreo 30 de minute.Sau poţi bea, tot aşa înainte de culcare, un pahar cu lapte cald, căci imediat te va lua somnul de la el.Fii activă în timpul zilei, ca noaptea să poţi dormi bine.Baftă!

| Flaviucu a răspuns:

Fa-ti alt program, daca doua zile la rand te culci la ora 3 asa se formeaza creierul. Daca vrei sa adormi mai repede icnearca sa iti consumi energia in timpul zilei, sa alergi sau sa faci ceva care te oboseste.

| SoranaCs a răspuns:

Lasa Calculatorul in timpu zilei, du-te si te plimba alerga, limbate cu rolele bicicleta!

| andreeapp a răspuns:

Daca adormi pe la 3, probabil te si trezesti tarziu. Iti recomand sa iti pui alarma la 6 dimineata, sa stai treaza orice ar fi, si la 10 seara o sa dormi ca un bebelas laughing daca tot nu merge, incearca sa mergi la o sala de fitness sau aerobic sau un alergat asa pe la 8-9 seara (cel putin pana iti reglezi somnul). Bafta!

| Pikaciuuu explică (pentru andreeapp):

Mi-am pus la 9 blushing Chiar la 6 nu cred ca o sa mi-a pun vreodatarolling on the floor