Am 5 conturi șterse ( de mine) în call of duty mobile, în care 2 din ele am băgat bani. Am făcut asta pentru ca jocul îmi complica stilul meu de viață și mai importanta este sănătatea decat online pe joc. Imi ocup timpul practicând ciclism la modul intensiv.
Am vreo 10 conturi de pubg mobile pe care le-am șters toate. Am investit vreo 5 lei odată, pe un cont... În rest ultima data, pubg am jucat în urma cu 3 ani.
Recent m-am apucat de undawn și am renunțat și la el când am constatat ca este un joc pay to win. Nu atat de agresiv ca lifeafter, dar este mai ales în pvp. Chiar azi am primit email ca a mai rămas o zi pana se șterge și aici contul și in această 1 zi mai am timp sa ma răzgândesc. Dar ce sa vezi? Am alte preocupări!
Pubg și call of duty mobile plin de hackeri, undawn pay to win. Sa te kk în ele de jocuri.
Nu știu cum ai renunțat așa simplu la ele.
Am ajuns la concluzia ca jocul îmi complică stilul meu de viață. Tot ce îmi provoacă dependență și îmi pune, într-un fel sau altul, sănătatea in pericol, exclud. Nu este ceva normal sa stai cate 12 ore în joc, sau am pățit să joc și ziua și noaptea. Apoi a doua zi umblam ca un zombie pe stradă de obosit. Pe lângă asta, ajunge sa te termine și psihic pentru ca, după cum am spus, CODM și PUBGM mereu este plin de hackeri. Eu care bag ceva bani în joc ca să ma distrez, plătesc câțiva bani sa iau un skin, o armă... Apoi apare un frustrat de copilaș care joaca cu cod și strica toată distracția. Jocul 50% e fun, 50% e enervant. Ajungeam sa vorbesc singur de nervi. Asa ca prefer ceva ce ma relaxează, ma face sa ma simt cu adevărat bine. Cum ar fi 120 km pe bicicleta, prin județ sau județul vecin. După o "plimbare" ca asta, nu mai ai chef de nimic. Sau când nu pot pleca cu bicicleta, îmi pierd timpul pe Youtube sau uitându-ma la seriale. Încă urmăresc serialul Supernatural. Înainte am urmărit serialele Power, Prison Break, Stranger Things.
Jocurile acelea pay to win de 2x mai enervante. Eu joc f2p ca distracție și apare unul care dă cu cardul sa facă pe interesantul. Sa vezi ca jocul acela undawn sau lifeafter, după de te chinui sa construiești o casă, alți jucători pot sa facă "raid" la casa ta. Distruge casa după ce, ca jucător f2p ( Free to play), te chinui sa aduni resurse. Apoi alta problemă : dacă jucătorul care îți invadează casa este unul p2w( pay to win), atunci sa vezi chin ca să îl dai afara din casă. Pentru ca el are la arme și armură atașamente rare care se obțin învârtind cardul bancar. Joc care sa te relaxeze, zici?
Asa e si la jocul ala. Sunt unii care freakin n-au csf cu banii si baga 16000 de lei pe luna. Si wth, pentru ce?
Imi mobilez doua camere cu 16000.
Sunt youtuberii care bagă mulți bani în joc. Cei cu mulți abonați, vizualizări. Câștigă din Youtube și își permit. Practic unii se plimba cu mașini luxoase doar câștigând din Youtube. Ma întreb cum or fi reușit... Abia dacă am 65 abonați pe Youtube. In vreo 9 ani de când am contul.
Bro, pe aia ii ajuta YouTube-ul mai mult. Ceilalti YouTuberi ii fac reclama ca ala zice ca ii da bani etc. Am vazut eu o fata, avea contul din 2022 si avea 2 mil de abonati. Eu ce spun?
Si ai vazut ca jos cand te uiti la un canal zice ca prezinta alte canale. Si le prezinta canalele si celorlalti YouTuberi ca sa se aboneze lumea.
Aici este ca la mahmureală, deci cui pe cui se scoate!
Gaseste alt joc si vei uita de acela vechi!
anonim_4396 întreabă: