| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Va rog ajutati-ma si p mine cu ceva.In orasul meu sa deschis un supermarket si vand produse expirate le scot dupa o saptamana dupa ce au expirat. Ouale si produsele lactate sunt cele mai luate in vizor.Pe mine nimeni nu ma ia in calcul pentru ca am 16 ani.Nu cred ca cei de la protectia consumatorului m-ar lua in calcul.Eu mam saturat nimeni nu face nimic din oras. Ce sa fac?cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Orice plangere e luata in considerare de cei de la OPC. Eventual, pentru orice eventualitate... pune-o pe mama sau pe tatal tau sa scrie plangerea respectiva.

10 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

draga eliza, suna la opc, orice plangere este luata in considerare, insistastraight face

| NoName_9903 a răspuns:

Incearca sa fotografiezi-discret- produsele din rafturi cu termenul expirat. Intr-un supermarket din Bucuresti am fost martora la o discutie a cuiva cu cei de la OPC, pe care l-au indrumat sa fotografieze produsele...Ai grija totusi, s-ar putea sa ti se spuna ca nu ai voie sa fotografiezi in incinta supermarketului!

assiris
| assiris a răspuns:

fa poze si trimite-le la televiziuni

| tea a răspuns:

Parintilor le-ai spus? pot suna ei, dar poti suna si tu, pe ei nu ii intereseaza varsta ta, ci informatiile tale, concrete, iar daca poti demonstra afirmatia ta printr-un produs expirat, cumparat de la supermaketul respectiv, alaturi de bonul fiscal, ar fi si mai ok

| tea a răspuns:

Parintilor le-ai spus? pot suna ei, dar si tu, pentru ca ei nu au treaba cu ce varsta ai tu, au treaba cu informatiile pe care le dai tu, cat mai concrete.si daca poti demonstra ce sustii tu, printr-un produs expirat cumparat de la supermaketul respectiv si bonul fiscal, de ce sa nu te ia in seama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eliza, contacteaza un ziar sau chiar mai multe!

| DaRlInGiLuSiOnS explică:

Multumesc tuturor care m-ati ajutat si doresc sa primesc sfaturi in continuare pentru ca n-am facut niciodata o plangere si vreau sa stiu cat mai multe. iar parintii nu vor sa faca nimic impotriva magazinului deci va trebui sa ma descurc singura fara ca ei sa stie macarsadsadsadsi sper ca ma va lua cineva in calcul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga pe cineva totusi, sa-ti scrie plangerea ...sau, cel mai bine, da un telefon! Si, asigura-te ca produsele alea chiar sunt expirate! Pe ce te bazezi? Ca la gramatica vad ca nu te pricepi deloc, ai cumva mai multe notiuni legate de cifre / numere / date?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vb cu parintii tai... poate ei fac ceva ...sau sa vb cu niste prieteni care au deja 18 ani...
oricum SUCCES!

| miry a răspuns:

Vb cu parintii tai sa faca ei plangerea in locul tau