anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine...am 16 ani si sunt foarte rusinos, ma intimidez f repede cand stau de vorba cu o fata...ma blochez nu stiu ce sa zic si ma mai si inrosesc.Va rog ajutati-ma si pe mine!

17 răspunsuri:
| Jonsdottir a răspuns:

Nu te stresa tongue nu esti singurul laughing mai cunosc eu pe cineva whistling dar oare cine? incearca sa te controleziwinking

| alle_1861 a răspuns:

Fi barbat!hee hee Curaj, ca noi fetele sa stii ca nu muscam.

| Pho3nix a răspuns:

Nu te panica, nu ai de ce.
Bagate cat mai mult in seama cu fetele, comunica mult cu ele, apoi le vei castiga increderea si poate se va ajunge la o relatie cu o anumita fata.

Succes.

| MisterKat a răspuns:

Si eu sunt la fel. ma inrosesc super repede. nu stiu de ce.sad Eu ma gandesc sa merg la un psiholog.happy

| Jupiter a răspuns:

Cand te mai blochezi, deblocheaza-te si continua...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rosesti? Ce dragut...love struck
De blocat, nu te mai bloca, doar nu vrei sa fie fata mai curajoasa ca tine
Ma bucur sa stiu ca mai exista si exemplare ca tine, azi majoritatea baietilor sunt niste nesimtiti, nimfomani, libidinosi straight face
E foarte bine ca ai bun-simt, dar nu strica si un pic de curaj, fetele iti vor fi recunoscatoare big grin, ele asteapta sa faca baiatul primul pas

Incearca o data sa fii tu insuti, sa vezi ce rezultate bune obtii happy incetul cu incetul, scapi de inhibitii

| cioko19 a răspuns:

Hei. chillbatting eyelashes. incearca sa fi mai relaxat, sa nu fi incordat cand vorbesti cu o fata.

Imagineaza-ti ca vorbesti cu un prieten foarte bun.

batting eyelashes succes

:*

| marsy a răspuns:

Ai incredere in tine. Nu ai de ce sa te rusinezi tongue

mai inainte si eu ma mai rusinam. dar acum nici nu ma stresez laughing

| dragosh a răspuns:

Hai mai brianna eu nu cred ca daca nu rosesti asta nu inseamna ca nu ai bun-simt...laughing

| KaTaLyN a răspuns:

Am vazut raspunsuri mai jos..."nu te mai bloca", "deblocheaza`te" ce dracu e telefon sa apesi meniu si *?laughing crede`ti k el vrea sa se blocheze cand "incearca" sa vorbeasca cu o fata?straight face Fii atent aici: prin ce treci tu s`ar cataloga ca iti lipseste increderea de sinewinking (asta ca sa avem un diagnostic) Solutia: incearca pe cat de mult posibil sa te bagi in seama cu cat mai multe fete... le cunosti, nu le cunosti e mai putin important(cu toate ca ar fi mai bine sa nu le cunostiwinking ) si asa trecand de la una de la alta o sa-ti treaca acest trak pe care il ai si o sa inveti din greselile precedente...pentru ca or sa fie. Data viitoare n`o sa folosesti aceeasi replica la urmatoarea fata pentru ca stii ca a dat gres la precedentawinking Incearca sa nu vorbesti mult, aiurea, fara sens, fara noima, sa aduci in discutie lucruri idioatestraight face (sigur n`am vrea asta k deja discutia ar fi incheiata)incearca sa nu te balbai, sa nu te repeti, sa nu te agiti, sa nu gesticulezi foarte tare (adica sa nu fii tu peste tot, sa acaparezi tot peisajulaughing )si o sa vezi, cu cat vorbesti cu mai multe fete prinzi curaj, experienta si deja cand o sa vezi o fata frumoasa, care iti place si poate vrei sa ai si o relatie cu ea. o sa fie florea la ureche sa schimbati 2 vorbe cu cea mai mare usurinta. App e f. important este sa aduci in discutie subiecte care sa fie si ea interesata, sa ai parte de un dialog, sa nu vorbesti de unu singurwinking pai...BAFTA big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai voua va trebuie putina bautra, cv tarie sa pindeti curaj, si sa iesi cu prieteni, iti sp ca o sa ai cel mai mare noroc, dar sa nu beti mult, 1 pahar si o sa vedeti rezultate

| ady20hbk a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel... dar asta se intampla doar la fetele de care imi plac pe momentul ala ...incearca sa comunici cu ele. te bagi si tu in discutie cu ele chair daca pe tine nu te atrage subiectul ...incearca sa le devii ca un frate ...eu asa fac cu fetele in general. dar ma blochez mereu atunci cand e sa imi marturisesc sentimentele...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 16 ani baietii ca tine nu trebuie sa fie rusinosi, timizi etc.cand vb.cu o fata nu trebuie sa te blochezi asa repede sau sa te faci ca ardeiu rosu la fata, trebuie sa te acomodezi mai bine cu fetele, trebuie sa fi si tu mai indraznet ptn.si sa le respecti in primul rand, mie mi se pare f.corect ce-ia ce spn.Acuma depinde de tine daca vrei sa'mi respecti deciziile date.de expl.eu am 13 ani si sunt f.indrazneta cu baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe aalexinno adraesa mea de mess si iti voi spune ce sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms.de raspunsuri... sper sa foloseasca!

| uptime a răspuns:

Stii oare de ce te blochezi? in primul rand lipsa de incredere si in al 2 lea rand pesimismul din tine!
Am auzit multe fete care spun : E un magar ala, nesimtit, tampit, nebun si alte "Complimente " Dar Tot cu ei ii vezi, cu aia pe care ii considerau magari, prosti etc. iar cei timizi care sunt cuminti, ajuta cand e nevoie, sunt politicosi, NU PRIMESC nimic
Eu sunt in cazul tau Si chiar de astazi mi am schimbat stilul de viata. Inainte eram cum am descris, dar acum sunt cum ti am zis sa fii. Si din prima zi am vazut rezultate : "succes" la fete +. Faza cu roseata, si eu o am si cateodata ma enerveaza. dar asta e "sinceritatea"

Considera roseata ca pe un avantaj, Eu cu el am reusit sa cuceresc cateva fete, sa mi fac profesorii igaduitori - cand meritam 8 imi puneau 9 happy si Daca cineva iti va spune ca iar te ai inrosit sau ca rad de tine Spunele asta : Sunt Timid CE ***. Acest skill nu l au toti, iar eu sunt bucuros ca l am, Arma mea secreta
Gandeste pozitiv, Fi barbat si Distreazate. Nu te inchide in tine zicand ca nu pot, cum? intreaba-te doar asta : Unde si cand?

Succes