Teapa. Sa-ti povestesc prima data agentia se numea first face models. Ok deci ma plimbam cu mama in Eforie Nord cand vine unul si imi da o invitatie. Eu ca nu stiu cine am acceptat. Prima data spunea ca taxa e de vreo' 50 ron sau cam asa ceva. Amplatit-o si mi-a facut 3 poze iar dupa mi-a cerut cateva date si a spus sa revin maine la nu stiu ce ora. Am revenit si ca nesimtitii au spus ca trebuie sa dam 800 Ron adica 200 euro sau cam asa ceva. Iara ca proasta am acceptat nestiind ca imi vor da teapa. Ok dci insfarstit mau machiat( nici make up-urile nu erau de firma si mau indreptat parul cu placa nu stiu ce rost avea ca eu il aveam indreptat de la hotel) Mi-au facut multe poze si dupa sedinta foto au spus ca ne contacteaza ei si imi vor trimite albumul si imi vor spune cand si unde sa incep cursurile plus ca eu sunt din iasi si ei au spus ca au sediu prin centru si am cautat tot iasul si nu am gasit nici un sediu ok infine. Ne-au mai spus ca albumul va ajunge in 30 de zile maxim 60 si vreau sa spun ca am asteptat toata vara de abia toamna a fost trimisa dar am sunat de multe ori. Ok deci dupa ce am primit albumul trebuiau sa ma contacteze dar nici pana acum nu au facut-o si a trecut de atunci un an si ceva . Deci nu te baza pe ei ca dau tepe!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: