Pff daca la 17 ani ai probleme din astea ce faci mai incolo? la 17 ani abia incepe viata si greutatile eu zic sa te bucuri cat mai poti
Nu-ti mai face atatea griji; fii optimista.
A fost o vara frumoasa, or sa mai fie.
Daca iti e frica de viata pe care ai descris-o, poti sa iei de pe acum masuri. Sa te straduiesti sa ai o cariera care sa-ti si placa.
Ideile se schimba cu timpul. Poate acum iti doresti distractie, dar la un moment dat o sa te saturi si o sa-ti doresti copii. O sa-i ai cand o sa vrei!
Nu te obliga nimeni daca ai 30 de ani si tu inca vrei sa faci lucrurile pe care le faci acum, sa nu le faci!
Daca vrei sa iesi din starea asta depresiva, fa lucrurile care-ti fac placere, "rasfata-te", iesi cu prietenii.
Cat despre baieti, ai timp. Il vei intalni la momentul potrivit.
In locul tau m-as gandi la lucrurile pe care pot sa le fac acum ca nu am un iubit
Succes!
Ai 17 ani, profită de libertatea pe care o ai, de lipsa grijilor şi a responsabilităţilor. Bucură-te de vara asta cât mai poţi, imediat dai bac-ul, începe greul, trebuie să-ţi alegi facultatea, fiind prima decizie importantă pe care o iei în legătură cu viitorul tău.
Ieşi în oraş, distrează-te, ai prietene, ce te opreşte?
Sa nu fi niciodata cu moralul la pamant, chiar daca nu am varsta ta si mie imi e frică ca va incepe scoala, nu vreau ca vara sa se sfarşeasca, dar uite ca nu mai e mult din ea. Nu conteaza caţi prieteni ai, cei mai buni prieteni sunt cei mai puţini. Sa nu iti fie frica ca nu o sa iti faci un iubit, viaţa continua si fara ei si in plus esti tanara, ai cat timp iti doresti. Copii sunt cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, o sa ai timp si pentru tine si pentru ei. Si la varsta ta e si normal sa gandesti asa, dar nu o sa iti treaca tineretea pe langa tine. Gandeste-te numai la prezent, gandeste mai pozitiv, ai tot timpul in faţa.
Sper ca te-am ajutat.