| RockStar a întrebat:

Va rog ajutati`ma si pe mine daca doriti.
Sunt satula pana peste cap de atatea lacrimii sad
imi place inca de fostul meu prieten nu mi`l pot scoate din cap sadcrying. este primul baiat la care tin atat de mult crying si am pus atata suflet sad.
Si mereu ii ziceam adevarul straight face
Inca ne mai vedem vine dimineata la mine la o caffea sad mi-am incarcat telefonul sa vorbim prin mesaje sigh sad.
Noptile nu pot sa dorm deloc imi sta numai la el mintea crying. habar nu am sincer cat o sa mai rezist sad, simt ca incet cu incet innebunesc din ce in ce mai mult straight face
Nu mai am nici o putere straight face, parca sunt moarta straight face. Stiu ca gandesc Negativ dar nu stiu ce sa fac crying.
De ce dragostea asta lasa atata durere in suflet crying? De ce Dumnezeu doreste sa ne puna la incercare cu ce i-am gresit straight face?
Am 18 ani si recunosc sunt inca o copila straight face ( nici nu par de varsta aceea ). nici nu pot sa ii demonstrez ca nu il mai iubesc crying deoarece eu il iubesc din ce in cel mai mult crying.
Ce sa fac crying? am renuntat la atatea pentru el straight face. cryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Maria_6444 a răspuns:

Pai si el de ce nu vrea sa va mai impacati? Incearca si tu sa faci in asa fel incat sa nu-l mai vezi iti va face mult mai bine.Parerea mea si sa iti ocupi timpul cu ceva ca sa nu te mai gandesti la el! Sper sa treci peste tot!:*

| RockStar explică:

Mdeap Styx laughing cum sa nu

| RockStar explică:

Apeii sincer... nu am cu ce sa imi ocup timpul straight face. ma duc de 3 ori la lucru dar si acolo imi sta mintea la el oh go on straight face. oh go on. habar nu am sincer ce sa fac oh go on straight face