Probabil ca prietenei tale ii place sa te rogi de ea, incearca totusi sa iesi si cu alte persoane, niciodata nu se stie de unde sare iepurele. Cine stie, incet incet o sa te inveti si cu alte persoane, azi iesi, mai iesi si maine si asa o sa te mai obisnuiesti.Ar fi bine pentru tine sa mai iesi si cu altii pentru ca altfel iti vei forma o dependenta fata de prietena ta iar ceilalti vor crede ca nu poti face nimic fara ea, plus ca atunci cand vei iesi si cu altii prietena ta va observa si isi va da seama ca te va pierde daca nu isi revine.Asa cum ea poate iesi cu altii tu de ce sa nu poti? Este placut cand o persoana se roaga de tine sa iesi afara,sa nu stiu ce, iar unii oameni nu se gandesc ca este destul de dureros. Sau incearca sa mai iesi si singura cateodata,eventual cu cainele daca ai,cand iesi singur te revigorezi oarecum,pune-ti ordine in ganduri,gandeste-te bine cine iti sunt prieteni si cine nu,admira natura, iesi prin parc ,nu uita baietii draguti stau in parc nu in fata calculatorului .Nu mai fi trista,cand se va simti singura prietena ta te va cauta,iar daca ea nu poate trece peste cearta voastra nu iti este prietena,las-o in pace,o sa te caute ea la un momentdat. Incearca sa te plimbi prin locuri care iti plac in mod special,cred ca cu toti avem o anumita "placere" pentru o strada sau ma rog,de exemplu eu am o strada care o ador foarte mult,desi am mai mult de mers pana acasa daca o iau pe acolo,merg cat de des pot, este mai mereu goala si copacii sunt foarte interesanti, mie una imi aduce liniste interioara, sau mai am un pod unde am stat mai demult cu o persoana speciala, iar cand trec sau stau pe el imi aduce amintiri placute. Incearca sa mai iesi si cu baieti, cateodata sunt o companie mai placuta decat fetele, si dovedestei prietenei tale ca tu poti si fara ea. Multa sanatate iti doresc!
Poti iesi la o plimbare. Fa ceea ce-ti place: canta ceva, danseaza, picteaza. Fii creativa si nu ii arata prietenei tale ca esti "dependenta" de ea, fiindca asa va incerca sa profite de tine. Daca nu vrei sa iesi, uita-te la un film sau citeste ceva. Nu te consuma pe o simpla prietena. Eu m-am certat cu prietena mea cea mai buna acum o saptamana chiar din cauza unui lucru dintr-asta. Incepusem sa am senzatia ca sunt catelul ei de companie. Noi suntem si colege. Acum vorbesc cu ea, ne salutam, insa deja am alte 2 cele mai bune prietene. Gaseste-ti alti prieteni, si incearca sa o faci pe ea sa te vrea. Arata-i ca te descurci si fara ea. Succes!
Si cum vrei sa te ajut? Vrei sa ies cu tine pe afara?
Glumesc.
Si acum lasand gluma. Vreau sa iti aduc la cunostinta ca fata aia nu e prietena cu tine. E de fapt un dusman deghizat. Daca ar fi fost prietena cu tine, nu s-ar fi comportat in asemenea hal.
Nu mai pune suflet in toate relaitile tale. Doar in cele care merita. De unde sti, ca cei cu care tu nu te simti "comfortabil deloc" nu au vrut acelasi lucru pentru tine,(adica sa consolideze o relatie de prietenie) insa tu te-ai purtat la fel cum se poarta fata aia cu tine, in timp ce ai incercat sa consolidezi o relatie cu o fata careuia nu-i pasa de fapt?
Nu are rost sa plangi. Este vina ta. Nu este vina celorlalti, ca nu le pasa. Este vina ta, ca nu sti sa iti alegi prietenii, si acum se vad roadele actiunilor tale!
Intelegi?
Poate a avut ceva de facut, sau poate ca nu ii pasa, ar trebui sa-i spui ce simti si poate veti fi din nou prietene bune.Succes