| DaDaLadyBug a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt foarte rusinoasa. Si cand spun foarte, ma refer ca ma consider putin ciudata, deoarece nici o discutie simpla normala cu cineva nu pot sa port din cauza rusinii. Cum sa scap de asta, si sa fiu sociabila si tupeista? Sa nu ma las jignita de ceilalti? Am 16 ani, 1.78 inaltime. Dau funda, promit! :*

4 răspunsuri:
| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Socializeaza cat mai mult, iesi cu prietenii pe afara, la petreceri, concerte, prin parc... Eventual daca ai vreo pasiune, insciete la un sport sau o activitate, de ex volei fiindca esti inalta; asa o sa-ti faci mai multi prieteni si o sa ai mai multa incredere in tine. Sper sa te simti mai bine puppy dog eyes.Succes!winking

| Borderline a răspuns:

Um, când vorbești cu cineva. și îți este rușine, Transpiri mult? Tremuri? Te Balbaiesti?
Daca da, citeste:
http://www.sfatulmedicului.ro/anxietate

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

"fetițo".

| Lou222 a răspuns:

Pentru a nu mai fi timida oti vorbi cu glas tare in oglinda, stiu ca pare o tampenie insa functioneaza. Si eu sunt extrem de timida, insa din cauza acestui lucru si din cauza ca nu imi place sa fiu batjocorita(ambitie), acum nu mai sunt chiar atat de timida. Eu vreau doar sa te ajut nu vreau neaparat funda. Sper sa fi fost de ajutor:*