Poti face reclamatie la directorul scolii daca ai martori ca tu nu esti vinovat, desi uitatul pe fereastra in timpul orei denota ca nu ti-a pasat nici un pic de profesor si nici de ora ei, deranjandu-ti colegii cu plimbatul prin clasa.
M-am uitat doar pentru un minut, iar ea făcea crize dacă ne cădea pixul, dacă tușeam in timpul! La cel mai mic sunet rapufnea
Nu aveai voie nici sa te ridici din banca, dapai sa te duci in timpul orei unde vrei tu si sa faci ce vrei tu.
Zi mersi ca ai scapat cu 1 singura absenta, ca eu una ceream scaderea notei la purtare pentru obraznicie si deranjarea clasei.
Pe tine nu te-au educat parintii sa ai bun simt si sa asculti de profesori, cand esti la scoala?
Nu ai citit tot ce am scris? Nu am plecat din banca, ea m-a dat afara pe mine și jumătate din clasa, apoi nu ne-a mai primit la încă 3 ore pentru ca nu am fost atenți un moment la ce scria ea pe tabla! De ce ți se pare ție ca nu i-au scoala in serios? Dacă vrei sa știi eu in generala am fost olimpica la franceza și germana și stăpânesc foarte bine aceste doua limbi! Am ales engleza pentru liceu deoarece e cea mai vorbita limba și am vrut sa încerc ceva nou cu spaniola pentru ca in orașul meu nu am avut mai multe opțiuni! Mi-au plăcut mereu limbile străine și am învățat întotdeauna la ele dar nu suport profesorii cu mentalitate comunista care se enervează din orice și țipa nonstop! Suporta-i tu dacă vrei! S-a dus vremea când elevul se lasa batjocorit de profesor!
Iata de ce aici, a reiesit ca ai deranjat clasa in timpul orei, fiind fara bun simt si respect pentru profesor, chiar ais cris cu manuta ta:
"...A urlat in primele ore când m-am uitat un pic pe fereastra la vreme și ea spunea ca îmi bat joc de orele ei și mi-a pus absenta! "
Este bine sa se tina cont de regulamentuls colar si de lege sa fiti notati cu note mici la purtare., lasati corijenti sau exmatriculati atunci cand aveti comportament neadecvat fata de colegi sau profesori, asa cum ai avut tu.
Esti copil si mergi la scoala sa inveti si sa asculti de profesori, nu sa faci ce vrei tu in clasa, fara pic de respect sau bun simt fata de profesor, asa cum te-ai comportat tu.
Asta spune totul despre parintii tai, care nu au fost capabili sa te educe cu respect si bun simt.
Fata tu ai priceput ce am scrie eu? Ea a dat afara pe mai mulți din mai multe motive! Unora le-a căzut pix-ul alții au tușit, femeia e bolnava psihic și face crize! Ești și tu ca ea sau ești cumva grea de cap și nu înțelegi? Bune mana și citește cum trebuie!
Nu mi-a pus nota mica și nu mi-a scăzut media la purtare! Doar a refuzat sa ma mai primească la ore! Nu înțelegi ce scriu sau nu ti-ai luat pastilele?
Și tu cum îți permiți sa îmi vorbești asa, tu obraz ai? Taca-ti gura dacă nu ma susti și nu vrei sa ma ajuți! Îi iei apărarea ei, tu știi cum face pe la ore? Câți ani oare de crezi ca poți sa îmi vorbești asa?
Sunt femeie in toata firea si mama pe deasupra, de aceea gandesc situatia si-ti spun unde ai gresit.
Invata sa-ti respecti profesorii, daca vrei macar sa-ti termini o scoala generala, ca-i vai de capusorul tau, daca nici acasa nu primestie educatie.
Sper sa se schimbe multe in invatamantul asta ca aveti tupeu mai mult decat educatie si bun simt.
Eu una tu te cred sincer, pentru ca nu esti capabila sa intelegi ce scriu eu aici, eu sunt la liceu. nu la generala, nu i-am vorbit urat, nu am facut nimic, ea este isterica si se enerveaza din orice
Tie ti se pare normal sa te ridici in timpul orei si sa te uiti pe ferestra?
De aia mergi tu la scoala, sa faci ce vrei la ore?
Pai asta este abatere disciplinara si profesorul are voie sa te dea afara de la ora, fiindca ai deranjat clasa si pe ea, in timp ce preda.
Eu de asta m-am legat, fiindca tu ai fost data afara din clasa, pe buna dreptate.
E clar ca esti o comunista cu probleme psihice ca si ea, eu mai multe nu vreau sa iti explic ca tu avand un iq mic si un analfabetism functional de ma mir ca ai reusit sa iti faci cont pe site-ul asta nu intelegi!
Nu discutam despre mine aici, ci despre tine.
Acum doar incercam sa va educam pe voi, copii care nu ati primit educatie corecta si suficienta acasa, incapabili sa intelegeti notiuni de bun simt si respect, desi mergeti la scoala sa faceti alte prostii, nu sa invatati.
Pacat ca tu ai ajuns la liceu fara sa ai bun simt si respect pentru profesori fiindca acest comportamnet iti va aduce multe probleme in viata, care te vor afecta, fiindca oamenii nu-ti dau sasne cu asemenea comportament obraznic, prietenii te vor ocoli, sefii te vor da afara samd.
Atunci e clar ca ai fost spalata pe creier de comunism, hai fa pasi si sa nu iti mai aud comentariile absurde si prostesti!
Înregistrare video/audio (cu bodycam, nu cu telefonul, să nu fiți acuzați că nu avea ce căuta în ore).
Plângere la inspectoratul școlar local, dar și difuzare pe socialmedia cu hashtag-uri spre posturi TV și presă.
Sfatul e sa ii faci pe plac cat sa te treaca, nu sa faci pe superman/superwoman.Ti se pare rentabil sa stai acum cu stresul ca in toamna va vedeti iar? Mna, o intrebare pe care trebuia sa ti-o pui cu ceva timp inainte de terminarea anului, cand poate mai aveai vreo sansa sa iti remediezi situatia.Asta e, nu-i capat de lume, dar lectia pe care trebui sa o tragi de aici e ca in viata te vei tot intalni cu personaje care te vor inspira sa le injuri maxim, indeosebi la locul de munca.Atunci ce vei face? Nu toti au luxul sa renunte la post, mai ales daca sunt si facturi, chirie plus o familie de intretinut, in ecuatie.Bafta in toamna.
Atitudini de tip " miel dus la tăiere " fac ca asemenea specimene sa existe nu doar In invatamant! Cu astia trebuie luptat TOTAL! POLITIE si Justiție! Plângere penală pentru comportament abuziv, jignire si amenințări! Abuz In functie!
Proces In civil pentru daune morale! Sunt destui avocați tineri care abia asteapta sa isi facă renume si cazuri!
Eu tind sa cred ca povestea e destul de mult exagerata, de aceea nu am spus nimic despre cum ar trebui abordata problema legal.
As vrea și eu sa fie totul fals dar tipa se poarta ca oamenii bolnavi de tulburare bipolara! Odată tipa, apoi râde singura! Nu mi se stabila din punct de vedere psihic
Eu am încercat sa ma prezint la orele ei, dar nu suport sa fiu jignita constant și sa se tipe la mine din orice! Eu sunt o fire care nu nu suporta oamenii care se enervează și țipă
Te inteleg, nici mie nu imi plac, dar nu trebuie sa ii suporti, ca nu traiesti cu ei.E suficient sa ii tolerezi cat sa-ti faci tu treaba si atat.Crezi ca in toamna se va comporta mai frumos cu tine? Am asa o vaga banuiala ca nu...
Ma gandest totusi sa merg acum dar nu stiu sigur
Permite-mi sa nu cred chiar tot ce spui tu aici.
Dar, "Apoi nu m-a mai primit deloc la ore și îmi punea absențe!". Nu exista așa ceva. Mergi direct la inspectorat dacă nimeni din școală nu ia măsuri.
A mai dat afara pe mulți, apoi i-a spus dirigintei ca e vina noastra
Nu ma primit doua săptămâni
In condițiile in care aveam patru ore cu ea
Va strângeți mai mulți si mergeți la director si faceți reclamație, de la atâția copiii trebuie sa ia în considerare si sa va schimbe profesoara, nu este normal comportamentul ei, ar trebui sa i se ia de tot dreptul de a profesa daca are probleme psihice si e isterică, poate între timp faceți rost si de dovezi video sau audio, va vor ajuta sa fie data afară din școală.
Varianta este simpla! O înregistrați cand face scandal video / audio si chemati vreo 2-3 televiziuni daca aveti " cojones "! Daca nu veti suporta crizele ei In continuare!
Vorbit cu un avocat si actionata In judecata pentru jignire si hartuire! Ca ce face ea este hartuire! Hai sa vedem daca are de dat câteva mii de € despăgubiri poate se mai " linisteste "
Cu asemenea specimene singura sansa este RAZBOIUL!
Cu riscul de a repeta anul as face Plângere penală si Proces In civil pentru daune! Merita sa zboare din invatamant asemenea " dilimaci "!
E important sa te duci in toamnă ca sa treci, si oricât de mult ai vrea sa ii spui câteva de noroc trebuie sa te controlezi. E greu, visul meu in liceu era sa ii spun profesoarei mele de fizica sa se lase de predat, dar am înghițit si am realizat ca pot sa ii demonstrez ca eu, la vremea aceea un copil, pot da dovadă de mult mai mult autocontrol si bun simț decat ea, un adult in toată firea.
Acum daca problema asta este comună, și face la fel cu alții elevi/alte clase din școală, încercați sa vorbiți cu dirigintele. In regulament se specifica clar ca nu are voie sa puna absente decat daca nu ești in clasa si nici sa nu te primeasca la ore.
Daca puteți sa va uniți mai mulți si sa discutați cu conducerea școlii exista șanse sa rezolvați ceva. Daca nu, încearcă sa te stăpânești la orele ei, învață cate ceva, si demonstrează-i ca poți da dovadă de maturitate.
Crede-ma ca am încercat sa vorbim cu diriginta, fiind profesoara mea de romana avem in fiecare zi cu ea! Nu a vrut sa discutam despre subiectul asta! Eu cred ca a intrat cu pile învățământ și de asta nu se ia nimeni de ea
Nici nu directorul nu știu dacă merge
Anonimul35 întreabă: