anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Tot anul am avut un calvar cu o profesoara isterica de engleza și spaniola care face crize constant! A urlat in primele ore când m-am uitat un pic pe fereastra la vreme și ea spunea ca îmi bat joc de orele ei și mi-a pus absenta! Apoi nu m-a mai primit deloc la ore și îmi punea absențe! In cele din urma m-a primit dar a continuat sa facă scandal din orice! Urla când intra in clasa, trântește lucruri de catedra, ne-a spus la toți ca suntem o clasa de puturoși și nespălați in condițiile in care am avut sport înainte! Nu m-am mai dus la orele ei pentru ca femeia aia efectiv e bolnava psihic și zbiară ca o sonata! Acum trebuie sa ma duc in toamna ca nu am suficiente note nici la engleza nici la spaniola! Ce sa fac, eu in toamna as vrea sa ii spun ca nu e sănătoasă la cap! Cum ar trebui sa ma abțin? Pur și simplu nu mai rezist cu ea! Îmi dați va rog un sfat?

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Atunci e clar ca ai fost spalata pe creier de comunism, hai fa pasi si sa nu iti mai aud comentariile absurde si prostesti!

| Madaxo97 a răspuns:

Va strângeți mai mulți si mergeți la director si faceți reclamație, de la atâția copiii trebuie sa ia în considerare si sa va schimbe profesoara, nu este normal comportamentul ei, ar trebui sa i se ia de tot dreptul de a profesa daca are probleme psihice si e isterică, poate între timp faceți rost si de dovezi video sau audio, va vor ajuta sa fie data afară din școală.