| LaviLunna8 a întrebat:

Va rog ajutor, azi am facut primul meu chiul la scoala, imi este frica maine la dirigentie, tocilarii clasei ma vor spune, diriginta va face mai ceva ca satana, o sa ii spuna mamei si uite asa.
CE NAIBII SA FAC MAINE, CUM SA O MINT PE DIRIGINTA?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa minti pe nimeni, spune adevarul, ca oricum vei lua absente.

| Andreeush a răspuns:

Îi spui că ai avut o problemă și a trebuit să pleci.
Nu te mai panica, nu o să se întâmple nimic.

| Plato a răspuns:

Probabil ca esti mica, de aceea ti se pare wow. Nu e bine sa absentezi, dar cand ai bac la romana, nu ai ce cauta la franceza.
Eu nu prea foloseam motive, plecam pur si simplu si le ziceam si parintilor ca am plecat de la ore ce nu ma intereseaza. Dirigăi ii duceam de la medic, nimic ce nu poate rezolva o cafea.
Acuma na, accepti si tu o ceartă, asta e. Nu te invata sa chiulesti des, ca nu e bine la varsta ta. Pe a 12-a e altceva, dar mai ai pana acolo.

| raMLesS a răspuns (pentru Plato):

Nici tie nu iti placea franceza? laughing

| Plato a răspuns:

Singurul lucru ce mi-a displacut mai mult decat mate. Si acum am sechele cu "Quest-ce que vous avez prepare pour aujourd'hui?" Nu stiu daca am scris corect, dar daca am gresit stii de ce.

| raMLesS a răspuns:

Ce te panichezi asa? E doar o absenţa rolling on the floor stai sa vezi la liceu cum o sa chiulesti... O sa plecati toata clasa de la ultimele ore uneori.
Spune-i si tu ca ti s-a facut rău.

| Rd79 a răspuns:

Nu o minti pe diriga, ii zici ca nu ai avut chef sa stai la ora aia, si ca te incadrezi lejer in numarul de absente admis pe semestru, asa ca nu e nicio problema.

| Mynameis93 a răspuns:

Spune-i adevărul și gata. Nu te mai panica.