| mariutzarya a întrebat:

VĂ ROG AJUTOR, DAU FUNDA!?

Am 13 ani, locuiesc cu bunicii. Sunt fata, Nu mă lasă să îmi iau mustața care se vede foarte tare și este vizibilă. Când m-au prins la baie căci intră peste mine, au făcut foarte urat aproape cu mă băteau. Nu vreau să îi supăr, am ajuns la maturitate, am păr pe tot corpul. Primesc bullying în fiecare zi iar copiii nu vorbesc cu mine pentru ca "sunt păroasă". Nu vreau să i fac din cauza lor, o fac ca vreau să mă simt bine și să mă îngrijesc. La subraț nu mai spun, vine vara și eu nu mai vreau să ies din casă în tricou sau maiou pentru ca se vede foarte tare. Se supără și li se face rău când aud ca vreau să-mi iau mustața. Învăț bine, însă vreau dreptul de a mă îngriji.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu consideri ca la 13 ani ai ajuns la maturitate? Gresesti amarnic!

| dullcat a răspuns:

Eu nu cred ca bunicii tai te cauta zilnic in zonele cu par.Esti libera sa te ingrijesti cum doresti fara aprobarea lor.La maturitate ajungi abia pe la 25 de ani, deocamdata abia a inceput aceasta perioada.Parintii tai nu exista in peisaj? In locul tau as apela la mama, sa aflu parerea ei si daca este de acord cu tine sa vorbeasca cu bunica, sa-i spuna ca orice tanara domnisoara trebuie sa se ingrijeasca.