| ILoveYouSoMuch a întrebat:

Va rog! AM NEVOIE DE AJUTOR! Nu mai pot, simt pur si simplu ca nimeni nu ma asculta! Cad prada sentimentelor. Imi place de un baiat care nici nu se uita la mine, toti din clasa intai isi bat joc de mine (nu chiar toti)...De fiecare data cand vreau sa spun ceva, aud: taci! Nimeni nu ma ia in serios. Am inceput sa ascult muzica rap, pentru ca in ea ma regasesc, ma simt mai bine, numai ea ma asculta(Eminem) chiar acum ascult Space Bound pentru ca cu lacrimi in ochi scriu asta. In general aveam doar momente de tristete, dar de 2 ani ma simt asa si cred ca toata tristetea cat am indurat-o, s-a adunat in lacrimi. Ma simt flustrata si tradata, nimeni nu ma asculta! NU MAI STIU CE SA MAI FAC! Ma imaginez peste cativa ani cum as fi, cred ca i-as molipsi si pe ceilalti.Nu stiu ce sa ma mai faccrying(((((!
Am decat 11 ani! Ma simt singura si fara de speranta, ma doare sufletul cand ii vad pe ceilalti fericiti si pe mine... Ce sa fac? Nu mai pot!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prea devreme sa te gandesti la tristete si prietenul va sosi cand vei fi femeie ca acum nu e momentul pentru asa ceva trebuie sa fi mai sigura pe tine de acum si in viitor iar cand cineva iti zice sa taci spune-i (dar tu cine te crezi mafalda ca sa comanzi la mine?) tinele piept la dusmani ca asa devin soareci care fug de pisica.

| pwp a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca tine.Nici eu nu ma integrez in colectivul de la liceu.Pentru ca sunt prea timida,poate asa esti si tu,nu?
Dar gandeste-te ca vor exista si clipe frumoase care merita traita, clipe alaturi de familia ta, de viitorul iubit(ai 11 ani...ar trebui sa te preocupe altceva la varsta asta)
Alti oameni nu au ce manca si tot indura ...nu se plang...asta imi spun mereu mie insami cand simt ca-mi dau lacrimile.
Legatura ta cu familia cum e? Cum te impaci cu mama ta?

| ILoveYouSoMuch explică (pentru pwp):

Ma impac bine cu mama. Dar se mai cearta si de fata cu mine. Odata cand se certau am plecat de la masa, iar sora mea m-a intrebat: Dar tu te speri cand se cearta? Eu:Nu suport cand se cearta! si am inceput sa plang, acum nu se mai cearta asa...Da sunt mai timida...

| BlackAngel232001 a răspuns:

Sincer si eu am 11 ani si intr-un timp eram asa cam toata lumea ma ura dar incet incet s-au imprietenit cu mine. Dar de exemplu daca nu se imprietenesc cu tine poti sa intri pe un chat ca sa vorbesti cu niste copii sa nu te mai simti singura sper ca te-am ajutat. Sau poti sa te joci lady popular ca sa comunici cu fetele

| Evanjollyne a răspuns:

Esti cam mica pentru un prieten si ai sa vezi ca la varsta asta e totul cam confuz...si fii mai tupeista...

| muceacitalinda a răspuns:

Buna! eu sunt intr-o situatie asemanatoare. si de mine isi bate joc fetele si colegii, am 11 ani ca tine. chiar daca niciun om nu crede si noi fete domnisoare nu vrem sa mai traim. chiar daca nu ne crede. baiatul acela inseamna ca nu te place sau nu vrea sa isi arate dragostea copilariei.cu colegii nu poti sa fi indrazneata daca esti timida de fel. caracterul nu te lasa. dar incearca. daca vrei sa imi dai funda si consider

Întrebări similare