| lolo2012 a întrebat:

VA ROG AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!
Un baiat tot zice ca sunt frumoasa (cea mai frumoasa din clasa mea) si ma baga in seama..dar..nu stiu daca ma place cu adevarat sau nu....multi zic ca el e foarte de treaba...
Ce sa fac sa imi dau seama ca ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| roxanna2000 a răspuns:

Hmmm... grea intrebare. Intrebarile astea despre "iubire" sunt cu semnu' intrebarii pentru mine. Mai bine sti ce faci? Intreaba-l in fata. Asta e cel mai bine...

| lolo2012 explică (pentru roxanna2000):

Si cum sa fac asta?
daca incepe sa rada?

| roxanna2000 a răspuns (pentru lolo2012):

Pana la urma tu ai vrut sa stii. Daca rade spune-i ca nu ar trebuie sa iti dea motive ca te place... vezi si tu ce faci.

6 răspunsuri:
| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draguta.
Cand mai spune el sau altcineva ca esti cea mai frumoasa, il spui :
,, asa, si? stiu ca sunt frumoasa, insa nu sunt aici ca sa fac concurs de miss,,
Nu pune botu la toate textele. Asigura-te ca nu rade careva de tine.

Te-am tzucat, si nu te lasa pacalita.

| Miky1 a răspuns:

Descriere insuficienta.

Răspuns utilizator avertizat
| Nykool_Nicoleta_1997 a răspuns:

Daca tia propus sa fiti intr-o relatie accepta si ai sa vezi daca te place sau e de treaba... Eu am patit-o cu un baiat credeam ca e de treaba ca e genul ala "nu te fac sa suferi", dar mam inselat si acum sufar dupa el dar nu am ce face sa stiti ca-l cheama gaby popescu! cand auziti de numele asta fetele sa fugiti si nu mai stai pe ganduri! Sfatul meu! Scumpo sa nu ai prea mare incredere in el sau ca spune lumea ca e de treaba ..mai bine convingete tu singurica si ai sa vezi poate nu o sa ti se intample ca la mine ...si inca ceva sa nu faci sex cu el! pana nu te convingi ca nu vrea sa isi bata joc de tine.big grin :*