Am patit si eu o chestie de genul cu o fata. Asadar am fost in situatia lui si mai ales am fost in situatia in care sa imi vad partenera avand frustrarile tale. Ideea asta de libertate mare e o chestie cu doua taisuri si vor aparea mici frustrari. El a preferat sa nu iti spuna pentru a evita anumite ganduri. Pentru ca gandurile astea sunt aiurea intr-o relatie atunci cand nu ai partenerul langa tine. Cand e langa tine stii ca e de ajuns o imbratisare, un sarut, se vede sinceritatea in ochii partenerului si apoi totul revine la normal. Fiind la distanta asta nu mai este posibil si ai tendinta de a te comporta ceva mai agresiv si de a ajunge nu doar la frustrare dar si la o cearta cu urmari. Referitor la felul in care el a vorbit calm si direct desi oarecum incurcat si copilaros, stiu la ce te referi pentru ca asa vorbesc si eu. Da, e normal sa iti iei vina asupra ta cand gresesti si totodata sa fii calm si sincer. Ce vroiai sa faca? Sa dea vina pe tine? Si-a dat seama ca nu e bine dar probabil atunci si-ar fi dorit mai degraba sa nu se fi intamplat asta. Pentru ca si daca ti-ar fi spus si ar fi fost sincer stia ca oricum vei gandi tu la ceva. Eu vad aici doua persoane care stiu sa iubeasca si sa fie fideli. El e oarecum copilaros. Tu esti ceva mai matura. Avand in vedere asta si faptul ca sunteti impreuna de 1 an si ceva nu inseamna decat un singur lucru. Faptul ca stiti sa iubiti matur. Ati inteles lucrurile cu adevarat importante intr-o relatie. Gandeste-te la asta. Ai ceva ce nu oricine are. Referitor la faptul ca spui ca esti rece si nu iti mai pasa, am ajuns si eu la starea asta. Starea asta o ai pentru ca ai trecut prin relatii atat cat trebuie incat sa traiesti o relatie matura. Asta insemnand ca nu stai cu cineva doar ca sa nu fii singura ci stai cu cineva pentru ca simti ca il vrei cu adevarat. E oarecum frustrant. Pentru ca stii ca iubesti o persoana dar totodata suporti lipsa ei. De fapt e doar o iluzie. Te minti singura. Ai siguranta relatiei pentru ca totul depinde doar de tine. Asta e tot. Stii ca tu nu dai motive fata de el si astfel iti acorzi dreptul de a -ti lua singura rasplata si de a-l pedepsi dupa bunul plac. Eu spun ca ar fi mai bine sa uiti de asta. Iarta-l ( chit ca normal nu ai avea pentru ce, ar trebui sa il intelegi ) si mergi mai departe. Relatia asta are un fundament frumos. O iubire sincera si mai ales matura prin prisma faptului ca stiti amandoi ce vreti cu adevarat. Restul sunt divergente cauzate de diferenta de varsta, chestii care printr-o mangaiere se pot uita oricand. Incearca sa fii mai putin orgolioasa si totodata incearca sa il faci si pe el sa fie mai responsabil si sa nu se mai fereasca. Asta tine de amandoi. Trebuie sa ii arati ca nu te superi fara motiv si astfel el va ajunge sa fie total sincer cu tine. Abia atunci aveti avea o relatie deschisa cu libertate in adevaratul sens.
Nu mai iti face atatea griji.cred ca te iubeste si asta a fost o prostie cearta voastra ce puteau sa fac ei acolo? fata aia poate era prietena colegului sau si daca te. a sunat de atatea ori dupa ce i.ai respins si nu vr sa se certe si isi cerea scuze e clar... TE IUBESTE nu mai fi suparata pe el. ii zici ca altadata sa nu mai fac asta si gata sper ca te.am ajutat:*
Mky:]
Eu am impresia ca esti o p... acoste pe capul lui. El te iubeste, a gresit ca nu ti-a spus ca este si o fata acolo, dar a facut asta vrand sa te protejeze. Am impresia ca nu-l meriti, ca ceea ce simti tu pentru el nu este iubire adevarata ci doar un fel de recunostinta pentru sentimentele pe care el le are pentru tine.
Domnul fie cu voi.
Asa era si prietenul meu la inceput.copilaros,tandru ma alinta si imi facea toate vointele. iar eu mi-am luat lumea in cap, m-am folosit de iubirea care o avea fata de mine si am ajuns sa ma impun si sa fiu eu cea care taia si spanzurasi chestii de genu au fost si intre noi, si cu cat isi asuma mai mult vina si incerca sa si-o repare cu atat mai mult aveam impresia ca este vinovat, ca ascunde ceva si chestii de genu, pana intr-o zi cand s-a saturat si el saracu sa tot incerce sa evite certuri, pe care eu le provocam din diferite motive aiurea, si cu rost si fara rost.si uite asa a inceput sa se schimbe sa nu imi mai ofere atatea explicati sa nu mai incerce sa se disculpe daca vedea ca nu vreau sa inteleg ceea ce imi explica, sa nu ma mai caut dupa fiecare cearta infantila pe care o provocam eu.si atunci am realizat ca de fapt eu eram cea care aveam impresia ca pot sa traiesc fara el datorita faptului ca nu am simtit niciodata ca il pierd.acum nu mai sunt asa, ne respectam ascultam explicatiile care le oferim unul altuia si incercam sa nu mai facem din tantar armasar.asta nu inseamna ca daca intr-adevar as simti ca e ceva in neregula in adevaratul sens al cuvantului las crede din prima, as cerceta si apoi as continua cu o cearta daac este cazul sau cu o vb frumuasa si scuzele de rigoare pentru ca m-am indoit de el.tot timpul este bine sa te gandesti de 2 ori inainte daca are rost sa te consumi pe lucruri marunte sau nu, daca are rost sa faci o tragedie sau nu. pune-ti intrebarea"cum ar fi daca am ajunge intr-un punct al relatiei in care el sa se sature sa ma mai ""pupe in fund"" oare cum mas simti daca dp o cearta nu mar mai cauta sau nu miar da msg ca ii pare rau si ca ma iubeste.ai crede ca intr-adevar este vinovat dar nu este asa, pur si simplu s-a saturat sa isi doreasca sa il crezi.
Pur si simplu, am inceput sa-i spun ca ma ia de proasta, pai normal ca te ia de proasta baiatu daca asta esti. fundita?