Probabil este un individ bolnav psihic. Te-a gasit azi pe tine dar putea sa o faca cu oricine. Nu ai de ce sa te temi, el nu cauta anumite persoane. Chiar daca anunti politia, nu are ce s-i faca. Stai linistit, iar cind va intilniti nu da semne ca il cunosti. Uita-te in alta parte ca sa nu-i atragi atentia.
Probabil este un individ bolnav psihic. Te-a gasit azi pe tine dar putea sa o faca cu oricine. Nu ai de ce sa te temi, el nu cauta anumite persoane. Chiar daca anunti politia, nu are ce sa-i faca. Stai linistit, iar cind va intilniti nu da semne ca il cunosti. Uita-te in alta parte ca sa nu-i atragi atentia.
Buna!
Probabil ca are niste probleme,mai sunt unele persoane de genu'.
Zilele astea treceam pe langa un parc impreuna cu sora mea,trebuia sa ajungem undeva,era un batran care vorbea cu un barbat si ne-a oprit acel batran si a inceput sa ne intrebe cum ne cheama, unde ne ducem, ca suntem dulci. aOmul ala era foarte ciudat, ne intreba cum ne striga mama de parca eram copii mici. Nu i-am raspuns la intrebari, am spus ca ne grabim si am plecat de langa el.
Nu trebuie sa te sperii, incearca sa aflii cine e, unde sta, cat mai multe lucuri despre el.Nu il baga in seama daca iti mai spune ceva.
Pa, pa!
Nu ai de ce sa te temi, probabil are tulburarui comportamentale grave. Data viitoare suna la politie sa se linisteasca.