Cred ca ar trebui sa il ignori, fate ca nu il auzi, iar dupa un timp el isi va da seama ca greseste si vei vedea ca va incerca intr-un fel sa se inpace cu tine, dar nu accepta pentru ca va observa ca te lasi prea usor.
Succes .
In primul rand pui prea mult suflet in ceea ce spune el si nu ar trebui! Nu te condamn pentru ca si eu am fost afectata de nedreptati dar mi am dat seama ca am pierdut timpul degeaba...
Trebuie sa te bucuri de faptul ca ai prieteni, ai clasa langa tine si esti printre cei mai buni din clasa!
Ignora-l.Arata-i ca nu te intereseaza parerea lui despre tine!
Apoi vorbeste cu mama ta, arata-i ce probleme ai, sigur te va ajuta.
Si inca ceva: dat fiind faptul ca esti sefa clasei, propune-i domnei diriginte o discutie in clasa legata de relatiile dintre colegi, probleme, si solutii.Sigur va aprecia!
Sper ca vei urma aceste sfaturi!
L-ai dus la un psiholog? Are probleme omul.Cine stie de ce se comporta el asa.Prima oara te uraste, apoi te place, apoi iar te uraste.Sa se hotareasca odata. Uneori nu numai notele te fac sa fii grozav, dar si caracterul.Parintii lui normal ca i-l apara pentru ca e fiul lor. Orice parinte isi apara copilul. Faptu ca el are gura mare si se comporta prostesc asa e caracterul lui. Faptul ca te-a despartit de o prietena e un lucru prostesc. Poate se comporta asa si pentru ca clasa stie ca sunteti verisori.Si lumea barfeste mult. Poate el se teme sa nu zica lumea"Uite ala ce prost e si verisoara lui e destepta"! Nu pune la suflet.Chiar daca il urasti...pana la urma e ruda ta. Vorbeste cu el.Afla ce vrea. Discutati despre problema asta.
Lasa-l cu prostia lui si zi ironic cand zice ceva:Asa e! Ai perfecta dreptate!
Nu am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris, dar in general toti verii cum vrei tu sa le zici, sunt in disputa/rivalitate.
Ignora-l cand face gesturi de acest fel, pentru ca lui ii place sa isi bata joc de cineva, sa fie el "ala mare si tare", dar cu acest comportament, nu este nici pe departe ceea ce vrea sa fie.
Si "De fiecare data cand ia o nota mai mica da vina pe profesor ca are ceva cu el si maicasa il crede." Cum Dumnezeu sa-l creada, ce sa aiba cu el, daca el nu invata.
Si daca este prietena ta cea mai buna, intr-un fel explica-i, spune-i ca nu este adevarat ce zice, si de ce sa le fie colegilor frica sa il spuna profesorilor, ce are sa le faca, se duc din nou la profesor.
Incearca sa vorbesti cu mama ta, cu matusa ta, (mama lui) si explica-i, to ce ai scris aici.
Si nu trebuie sa fii tu mai tare ca el, nu ii mai raspunde inapoi, nu-l baga in seama si o sa se simta, izolati-l nu il mai bagati in seama, in jocurile voastre si in tot ce faceti, probabil va accepta si va incerca sa isi revizuiasca comportamentul. Dar nu il credeti asa usor cand face "acei ochid e catelus" in fata voastra.
Succes :*
M a d U
Parerea me a e ca ar trebui sa nu il mai bagi deloc in seama sa nu ii mai raspunzi la rautati si atunci el nu va mai avea cu cine sa concureze.succes
Si eu am fost in aceeasi situatie cu un var de a meu, da pana intr-o zi, l-am luat de mana l-am pus la colt si i-am zis asa: bah vere eu m-am staurat sa ma umilesti fata de alte persoane... daca mai o data se intampla data viitoare iti iau jugularasi sa calmat.Mult succes si tie
Draga mea felicitari pentru felul in care gandesti.varul tau se poarta ca un copil singur la parinti, rasfatat si invidios.asa e? oricum cel mai bun mod este de l ignora total.pe cealalta parte insa si el este un copil ca si tine. fa i o farsa, prinde l in flagrant, asa o sa se invete minte sa fie mai cuminte si nu mai poate spune ca nu e vina lui.succes