| Sυммєя a întrebat:

Va rog. Am o intrebare urgenta.
Am cunoscut un baiat de aceeiasi varsta cu mine pe Messenger.Ok.Asta nu e nici o problema dar de acum incep lucrurile misterioase [ sa le spun asa]. Eu cand ii spun ca il iubesc, imi spune 'chiar? ' apoi eu zic da, si imi spune ca el nu ma va iubi pana nu ne intalnim in real.
Ce sa fac? straight face. Va rog raspuns urgent.

6 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

Mda,dragoste virtuala...Penibil. straight face

| Bringthatbass a răspuns:

. Ar trebuii sa te intalnestii cu el in realitate :].
. Poate ca nicii tu nu o s amaii simtii atractiia pe care o ai fata de el acum cand il veii intalnii.
. In pluus, daca l-ai vazuut intr-o poza nu inseamna ca il iubesti! Poate ca il simpatizezi si ti s-a parut dragut, dar pozele nu pot inlocuii o imbratiisare sau un sarut, o atingere. Ceea ce crezii tu ca simtii va disparea in tiimp. Sau poate chiiar cand o sa il vezi :].
. Itii urez baftaa :].

| croncH a răspuns:

Daca u chiar il iubesti.intalnitiva pana mea.si poate o sa te placa si eu.da ce pana mearolling on the floor)(Momaielaughing)

| tudordenisa a răspuns:

Pai si ce? Nu e logica treaba?
Cum poti iubi o persoana pe care nu o cunosti? raised eyebrows

| AlynuTsu_5188 a răspuns:

Are dreptate baiatul...nu'i nimic mai asteapta asa fac toti la inceput.Eu vb ca un baiat pe mess(eram imp ca el) si cand ii sp ca il iubessc imi spune-> asa repede, a simteam km prost dar apoi ne'am intalnit si nu era zi in care sa nu'mi spuna->te iubesc!

| emilian77 a răspuns:

Tu cum poti spune ca-l iubesti? tu iubesti virtual? cam greu de crezut.,asta-i parerea mea., dar evident ma pot insela..., sa speram ca alte pareri te va ajuta mai mult.