Buna.
Chiar daca porti ochelarii eu cred ca esti frumoasa[ador persoanele cu ochelari].
Si pana la urma te va place cineva.
Gandeste-te ca daca nu te place nu e bun pentru. tine!
Trebuie sa fii tare si sa ai incredere in tine si in peroana care esti, sa tii capul sus si sa nu-ti pese de ce zic cei din jur, pentru ca asa e lumea rautacioasa in ziua de azi.fi puternica si nu te lasa doborata de nimeni si nimic.iar referitor la familia ta sa le fie rusine pentru ca ti-au facut asa ceva,mai ales mama ta, care trebuia sa aiba cea mai mare grija de tine, mult respect pentrubunicii tai!
BUNA! Scuza`ma dar ce este strabrismul? Oricum fi tare, o sa vezi ca dupa atat ploaie o sa rasara si soarele.te pup
Hei si eu port ochelari . Ai putea sa incerci sa vorbesti mai mult cu mama ta si cu bunica ta deoarece si ele sunt femei si te pot ajuta in problemele cu dragostea.E normal sa-ti place de un anumit baiat dar conteaza ca si el sa te placa. Doar cand vei fi sigura de acest lucru sa te deschizi in fata lor pentru ca mai sunt si acei oameni care se apropie de tine sa-ti afle punctele slabe si eventual sa te manipuleze. Incearca sa nu-i mai bagi in seama pe jegosii care iti adreseaza vorbe de jignire deoarece sunt doar vorbe traieste-ti viata.E mereu macar un om pe lume care iti este destinat. Enjoy the life
Salut!
Treci peste asta
Si Paris Hilton are strabism si cui i' pasa?
Totusi, puneti in vedere calitatile pentru'ca nimeni nu'i perfect si ridica fruntea sus ...trateaza cu indiferenta lumea rea si asa vei ajunge departe!
Sper sa-ti fi fost de ajutor si mult succes':*
Hei calm down Draga poate ca ai dreptate in legătura cu boala ta dar Probabil ai discutat si cu mama ta aces lucru dacă chiar vrei sa ai un iubit si ți neaparai ei bine... Ai 2 variante la care deja cred ca te-ai gândit 1. sa astepti pana la majorat si atunci sa faci operație sau 2. Poți pur si simplu sa stai asa cu ești tu s sa incerci din rasputeri sa fi cat mai" normala' ca sincer eu nu vad ce e ineregula cu tine dar ori cum bafta