Ce naiba, doar n-o sa te iei dupa niste cosuri. Iti place baiatul, bine, daca ti-e de cosuri, mai bine lasa-l in pace, ca-si gaseste el una care sa-l placa cu adevarat.
Daca fetei ii place de tine, nu o va deranja ca ai cosuri. Eu am avut acnee si la 23 de ani, cand m-am maritat si sotul meu nu mi-a spus niciodata nimic in legatura cu asta.
Mie nu-mi plac cosurile deloc.In plus, de ce ai sta cu ele cand sunt atatea tratamente/creme/lotiuni cu care le poti trata.
Incearca Zineryt, daca se potriveste tipului tau de ten, in maxim 2 saptamana. o sa dispara.
Pe mine m-ar deranja sa ies cu un baiat plin de cosuri.
Bafta! :*
Foarte mult nu m-ar deranja dar o mica reținere as avea mai ales dacă băiatul chiar are multe coșuri. Dar în loc sa stai și sa te lamentezi ca ai coșuri mai bine ai cauta un tratament anti acnee sunt foarte mule chiar și pentru băieți, urmează-l cu sfințenie și într-un final scapi de ele sau măcar îți trec un pic.
Multumesc pentru raspunsuri. Pai nu pot sa spun ca sunt plin de cosuri, doar pe frunte mai mult, mai mult din cauza tenului gras, foarte gras. Am incercat multe lotiuni, creme dar acum e perioada deci de tot nu scap oricum. Si din aceasta cauza am o retinere, nu am curajul de a iesi cu fete .
ManeStefane întreabă:
Diorrus întreabă: