| FlOrYn01 a întrebat:

Va rog cine stie sa imi dea hack fish bot si sa mi-l faca sa mearga pe RO plz dau funda si ma gasiti pe id de mess floryn_messi_2009.Va rog mult!

1 răspuns:
| alexzandru2002 a răspuns:

Floryn,nu o sati mearga cu hack eu am incercat si nu mea mers daca vrei un cont de lvl 33, ninja, servar Hidra eu til dau.ID este mitulescu555 si parola 1qa2ws3ed4rf(dar doar tu sa iei cont si sa schimbi parola! Contu merge 100%, e bun dar daca te intreaba cineva ce faci tu ii zici ca esti un alt om si negruqq ti-a dat contul tie.Mai am un cont daca nu merge asta.ID este alexzandru2002 si parola 1qa2ws3ed4rf5tg.Si asta merge 100%. Daca vrei sa ai cont bun, leval mare fa-ti cont pe metin2 guabina.siteul este www.metin2guabina.ro sper sa te ajute eu ti-am dat si 2 conturi pe metin2 ro dar tiam spus si un metin.Eu joc metin2guabina si metin2tim.Cel mai bun metin e guabina.Un metin foarte tare e metin mondial.Eu nu am cont pe mondial dar un prieten are si e super tare jocu. Sper ca te-am ajutat.Bafta!*
Eu zic sa joci metin2 guabina eu sunt lvl 98 pe guabina si daca vrei lasate de metin2ro.Daca vrei sa mai joci metin2 ro eu ti-am dat 2 conturi care merg 100%
Pa.* Sper ca te-am ajutat si ti-am dat informatii bune.*