E genul de tip care dacă nu primește ce vrea, e inabordabil. Cred că dacă o să îi dai mai puțină atenție, o să vină el după tine, sau în cel mai rău caz, o să fie indiferent față de asta ceea ce ar însemna că a vrut de la început doar să te %^$(* ( eu chiar cred că doar asta a vrut de la tine, dar purtarea drăguță a fost doar o strategie ).
Te-a "pipait" la prima intalnire? E doar un pervers, in mesaje e una, cand esti cu el fata in fata se da de gol cum e cu adevarat.
Sfatul meu e sa-i faci vant, nici bine nu v-ati vazut si asta vrea deja placeri sexuale.
Daca ar fi fost simple atingeri peste haine, nu m-ar fi deranjat.dar a fost mai mult si nici macar nu mi-a dat atentie cand i-am cerut sa se opreasca. Si-a cerut scuze mai tarziu, mi-a spus ca a mers prea departe, dar acum simt ca mi-e scarba de el si in acelasi timp as vrea sa vorbesc cu el si sa aflu tot ce gandesti. Multumesc pentru raspuns!
Iti spun sincer ca ce am spus eu e adevarat, in mesaje normal, nu esti fata in fata, ai timp sa gandesti ceea ce scrii, cum sa scrii sa sune frumos, dar realitatea e alta se pare, si s-a cam dat de gol cu "baiatul bun" care e, nu prea are maniere. Cunosc ceva fete, dar si dupa luni de zile chiar nici nu mi-am permis macar sa pun mana asa pe ele, sau sa fac gesturi cu palme, etc. Plus ca odata ce vrea o relatie trebuie sa fie foarte atent, iar aia nu a fost atentie, probabil dorinte ascunse doar atat.
Daca ti s-a facut scarba de el foarte bine, aplauzele mele.
Pai v ati vazut prima oara si tu ai aceeptat sa te duci acasa la el, ce trebuia sa inteleaga din asta? sa fim seriosi