Eu in locu tau, ma bucuram daca il omoram, tampitul ala peste 10 probabil va face puscarie pentru viol, sau agresiuni.Asemenea animale nu merita sa traiasca printre noi,mi-as dori ca armata sa preia 'fraiele tari' sa fie lege,ordine,si disciplina,nu ce e in ziua de azi,deci eu in locu tau, dadeam cu el cat puteam de pamant,el a cautat-o,dar cu legile din Romania, intra unu la tine in casa, il omori, si faci puscarie, ca deh..trebuia sa il lasi sa te omoare sa fure tot
Mersi oricum pentru sfat m-am incurajat si eu dar as dori sa sterg aceasta intrebare dar mersi frumos
Prietene, scoala a devenit un ring din WWE... voi sunteti generatia "pro", am uitat. Nu mai bine va exmatriculeaza pe toti si va ratati viata?
Dar stai linistit! Calmeaza-te! Ei au meritat-o daca nu aveau ce face..bine le-ai facut e si normal ^.^ tu nu ai nicio vina..desii, nu trebuia sa ii bati chiar asa. trebuia doar cateva palme si gata copilasii .dar daca tot te-ai enervat asta e. pana la urma si-au meritat-o as avea o curiozitate ..cati ani ai?