anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog cititi ce e aici chair daca e o poveste lunga am nevoie de ajutor!

Totul s-a intamplat intr-o zi de luni eram la scoala credeam ca va fi o zi frumoasa ( mai degraba plictisitoare) dar nu a fost de la ora de sport cand un copil si alti doi au inceput sa ma loveasca si sa ma injure.Am incercat sa nu-i bag in seama apoi la ore unul dintre ei mi-a pus iaurt in cap si mai apoi m-a lovit cu sicla si a aruncat toata apa pe mine.Nu am mai suportat, eram ud leoarca si am fugit dupa el si cand l-am prins l-am ridicat de la pamant si cu toata forta l-am izbit de parchet.I-am fracturat 2 oase apoi dupa ce am vorbit cu un profesor sa ma calmez am mers spre casa acolo m-au prins cei din gasca lui.Erau 5 contra 1.Eram traumatizat, speriat si foarte obosit.Am parat cateva lovituri si am fugit apoi pe drum m-a apucat criza de astm si nu mai puteam respira imi era foarte teama. Dupa ce am ajuns acasa am inceput sa urlu de frica crezand ca l-am omorat ( imi doream sa nu fi patit ceva grav)
Iar acum sunt foarte traumatizat nu am putut dormi 2 zile si sunt foarte obosit.Eu nu sunt un copil rau nu am avut niciodata probleme cu disciplina notele mele sunt de la 8 in sus si mediile la fel ( mai putin la lb.romana si engleza) profesorii imi tin partea si nici ei nu vor sa imi scada nota la purtare.( in toate clasele pana acuma am avut doar 10 la purtare nici o abatere)
Si acum nu stiu ce sa fac...As vrea sa vorbesc cu un psiholog sau ceva pur si simplu nu pot sa cred la ceea ce s-a ajuns.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu in locu tau, ma bucuram daca il omoram, tampitul ala peste 10 probabil va face puscarie pentru viol, sau agresiuni.Asemenea animale nu merita sa traiasca printre noi,mi-as dori ca armata sa preia 'fraiele tari' sa fie lege,ordine,si disciplina,nu ce e in ziua de azi,deci eu in locu tau, dadeam cu el cat puteam de pamant,el a cautat-o,dar cu legile din Romania, intra unu la tine in casa, il omori, si faci puscarie, ca deh..trebuia sa il lasi sa te omoare sa fure totlaughing

| AndreisiMaicum a răspuns:

Mersi oricum pentru sfat m-am incurajat si eu dar as dori sa sterg aceasta intrebare dar mersi frumos

| ywar a răspuns:

Prietene, scoala a devenit un ring din WWE... voi sunteti generatia "pro", am uitat. Nu mai bine va exmatriculeaza pe toti si va ratati viata?

| EnourmousLove0909 a răspuns:

Dar stai linistit! Calmeaza-te! happy Ei au meritat-o daca nu aveau ce face..bine le-ai facut happy e si normal ^.^ tu nu ai nicio vina..desii, nu trebuia sa ii bati chiar asa. trebuia doar cateva palme si gata copilasii laughing.dar daca tot te-ai enervat asta e. pana la urma si-au meritat-o happy as avea o curiozitate ..cati ani ai?