Buna Ionut.Pfff...greu e cu scoala asta, asa-i? Mama lor de note si de teste.stiu cum e.Cum as putea sa te ajut, cu niste idei.Incearca sa cauti testul,prin caiete,foi de-ale tale,fa tot posibilul.Daca nu invata tot ce ai avut pentru testul trecut,du-i carnetul si arata-i nota trecuta,sper ca e trecuta in carnet, nu? Vorbeste si cu colegii tai si explica-le sa te ajute. Spune-i profesoarei ca nu ai avea motiv sa o minti si tot ce vrei e sa iei o nota mare, fa tot posibilul. Cere-ti scuze si spune-i ce vei invata dar vrei ca sa te asculte ca sa-ti indrepti media.Crede-ma ca se poate. Spune-i ca-i nota ta si ai muncit pentru ea si vrei sa ti-o treaca. Vorbeste-i calm si cere-ti scuze, stai cuminte la ora si invata.Sa nu te prinda pe picior gresit.Trebuie sa existe o solutie nu? Succes stiu ca iti vei rezolva pana la urma sg problemele.O zi minunata
Pai incearca sa gesesti lucrarea.poate o ai printr-un caiet. daca nu o gasesti cere ajutorul colegilor, sa iti ia apararea sa ii spui ca te-a ascultat si ei sa te sustina. daca ete rea si razbunatoare, mai bine las-o balta ca poate dai de alta belea :* bafta
Pai a zis ca te asculta nu? Invatati atunci si daca ai dreptate vei lua 8. Nu e asa greu daca trebuie doar sa te asculte si dac te intreba de test ii explici, te scuzi si tot asa. Bafta!
Invata si tu pentru ascultare ca sa ii dovedesti ca meriti acea nota
altceva nu vad ce ai mai putea face
doar daca nu ti-ai gasi niste colegi ca martori care sa iti sustina cauza in fata profei de fizica
Din cate se vede doamna ta "are ceva cu tine", sau mai bine zis, nu te prea agreaza. Incearca sa gasesti si motivul, iar daca nu reusesti, trebuie sa vorbesti cu ceilalti colegi pentru a-i avea drept martori.
Oricum, stiu ca unele profesoare nu sunt corecte, dar nu ai ce le face. Nu trebuie nici sa te bazezi pe colegii tai, pentru ca, chiar daca ti-ar zice din adancul inimii ca te vor sustine, exista si posibilitatea ca pur si simplu sa inghete la ora.
Cel mai bine ar fi sa inveti. Poate ca profesoara asta si vrea, stie ca esti un copil bun si ca poti mai mult, de aceea doreste sa te tina "activ " la ore.
Multe sanatate
P.S. :Nu uita sa-ti cumperi carnetul de note
Probabil se astepta sa iei o nota mai buna la lucrarea urmatoare, ceea ce nu s-a intamplat.
Daca nu gasesti lucrarea asta e, invata pentru urmatorul test si alta data sa nu mai uiti de carnet.