| Pussha a întrebat:

Va rog, cititi`mi povesteasad Am 16 ani si sunt virginahappy Sambata am fost la ziua unei prietene.Acolo a fost si baiatul de care imi place mie, are 19.De atatea ori vroia sa fie cu mine, desi si mie imi placea de el, nu m-am putut combina cu el din cauza parintilor meistraight face, el e mai vagabontlaughing In fine, asta nu conteaza.

El se dusese intr-o camera sa se uite la un film cu un prieten de al lui, pentru ca restul nu vroiau.
Eu, ca o incompetenta ce suntlaughing cica m-am dus ca mi-am uitat ceva in camera aceealaughing

Dupaia, baiatul ala, prietenul lui, iesise din camera, cred ca a facut asta intentionat sa ne lase singuri.
Pffstraight face
De aici incepe totullaughing

Am inceput sa vorbim.

Apoi el observase un pachet de carti pe birou, l-a luat si am inceput sa ne jucam.Ne-am jucat ceva timp, apoi a spus ca deja e prea plictisitor si ca trebuie sa schimbam ceva.
A pus sa jucam poker pe dezbracate.Am acceptat, pentru ca eu l-am batut toate jocurile si abia acum mi-am dat seama ca el spusese asta pentru ca era sigur ca eu o sa accept, din moment ce il batusem la toate jocurile.

A inceput sa ma bata frate la toate jocurile, ramasesem uimita, pana am ramas in sutien si bikinilaughing)

De aici, el a inceput sa ma pupe si sa ma pipaie si eu m-am lasat dusa de val.

Pana la un moment dat cand am observat ca si el incepuse sa se dezbrace.

Mi-am dat seama atunci pe loc, parca ma trezisem, si in gandu meu era : Aoleu, tata! Ce faclaughing

Adica era normal ca urma sa ne f***m, dar eu eram virgina.
Si chiar daca mie imi placea de el si consider ca nu sunt ca celelalte de 13-14 ani care nu mai sunt virgine, totusi am 16 ani si inca sunt. Dar nu asta e problema.

Dar faza e ca tata e foarte sever, daca vreau sa am un iubit stabil cu care sa ies, sa mai merg pe la el pe acasa, nu ma lasa, pentru ca se gandeste direct la sex, si il inteleg.

Doar daca ma lasa sa am un prieten asa cu care sa ies prin oras,, nu neaparat prieten-iubit, ci mai mult un baiat mai apropiat de mine.

Ma gandesc pe viitor, tata nu ma lasa sa am un iubit, apai ce sa mai zic, ca daca imi fac un iubit, e normal ca pe la 17 ani sa imi incep viata sexuala.Ma gandesc, oare si atunci va fi la fel?

Sa imi interzica ca acum? Nu-i faza ca ma tine in casa sau asa, din contra, stau toate noptile in cluburi si asa, dar cand vine vorba de iubiti sau viata sexuala, mereu imi spune ca el stie cand va fi momentul potrivit sa am relatii. straight face
Si e momentul cand vreau sa am si eu un iubit, nu neaparat viata sexuala, pentru ca asta as vrea sa o incep peste un an doi.Nu chiar acum.Cand va fi momentul.Cum a fost atunci la petrecere, desi, atunci era o prostie.

Nu pot avea iubiti pe ascuns, pentru ca el din moment ce isi da seama ca e ceva cu mine, incepe sa ma controleze in tot ce fac. Unde ies, cu cine, asa, in rest, ma lasa oriunde.

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună!
Ți-am citit povestea. E interesantă, dar. și tristă. sad
Tatăl tău mi se pare prea aspru și necinstit.
Totuși, eu consider că nu ar trebui să renunți la ceea ce îți dorești. Deci dacă tu vrei un prieten ar trebui să ai unul. Tatăl tău trebuie să înțeleagă.
Dar dacă e chiar așa neînțelegător pe cât zici tu cred că singura soluție ar fi să păstrezi secretul.hee hee Poate ți se pare imposibil, dar dacă ai grijă și îți dorești poți reuși. Hai că nu e tatăl tău agent secret sau ceva de genul. big grin
Succes!
O zi bună!

5 răspunsuri:
| Evanjollyne a răspuns:

De ce nu incerci sa-i spui deschis ceea ce simti? Asa era si tata...dar acum tot ceea ce doreste este sa i-l prezint pe respectivul. dupa ce am discutat cu tata si i-am spus ce simt si cum gandesc, bineinteles. poate si la tine va merge.

| mgtow a răspuns:

Il asculti si iti traiesti viata ca o fata normala minora asa cum se zice, apoi la 18 ani ai libertatea sa faci ce vrei tu fara restrictii de la parinti.

| EyesSad17 a răspuns:

Sa ii spui in fata cu un pic de tupeu tata am 16 ani vreau sa am si eu un prieten ca orice adolescenta pentru ca nu mai sunt vremurile tale ...incearca cu mama ta sa l convinga sa te lase sa ai un prieten
demonstreazai ca esti o fata de incredere
vezi tu cum faci ^^ nasol

| Supps a răspuns:

Daca taica-tu este ceva gen Ceausescu atunci tot ceea ce poti face este sa minti cu nerusinare. Ceea ce nu stie nu il poate rani, sua in cazul tau, alerta. Daca minti frumos, nu exagerezi si esti mereu atenta si iei in calcul toate posibilitatile de a fi prinsa atunci cand faci ceva interzis, atunci sansele de a fi prinsa sunt 0.

| Mihai_Stefan_1980_axl4 a răspuns:

Renunta la virginitate si nu vei mai avea aceste probleme