A zis ca fata aia a venit cu o prietena de'a ei.Incearca sa te imprietenesti cu prietena ei, si fa ceea ce iti face prietena ta. Poate o sa vada cum e.
Nu pot sa cred ce greu este sa te prefaci ca o placi.razi putin si tu p'acolo si gata. nu trebuie sa te straduiesti cine stie ce, vorbiti toate si nu te mai gandi ca nu o placi.eu peste d'astia dau in fiecare zi, in fiecare zi se gaseste vreunul pe care nu il suport sa fie in cercul meu de prieteni. si ce faci? tac si nu zic nimic ca nu mori 1 ora-2. pa, pa
Doamne, cum sa faca asta? Ce copil! Eu cred ca ar trebui sa ii arati putina indiferenta prietenei tale ca sa vezi daca pentru ea chiar conteaza prietenia ta sau esti doar un refugiu.Si pana la urma fata aia nu va sta mereu acolo, si cand va pleca tot la tine se va intoarce prietene ta.Bafta... FUNTITZA?
Pai simplu incerca sa o faci pe prietena cea mai buna ca nu p placi pe fata respectiva si daca fata aia a adus o prietena imprietenesteta cu ea si intr-un fel furario cum a fucut si ea cu prietena ta intr-un cuvant platestei cu aceeasi moneda
Andrei67y5 întreabă: