| xAnDrAx a întrebat:

Va rog dati`mi cateva idei despre cum sa ies in evidenta in fata unui baiat... Funda cel mai bun iar ceilalti vot:X

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Simpu. Raspunsul pe care il cauti este ''Garderoba''.

In ce consta: Toate hainele tale sa fie foarte colorate si foarte vii (dar in acelasi timp sa se asorteze intre ele).
Atunci, nu are cum sa nu te observe.
Apoi, cumva faci tu sa vorbesti cu el, daca faci acest lucru sti cum se zice...''Lupta e pe jumatate castigata''.

Sper ca te-am ajutat. Daca mai vrei ceva sfaturi oricand, poti sa`mi trimiti un mesaj si 100% iti voi raspunde. Pupici`... happy

4 răspunsuri:
| UPSsss a răspuns:

Poti iesi in evidenta prin comportament, vestimentatie, vocabular dar trebuie sa nu exagerezi pentru ca dupa aceea poate intelege cu totul altceva...

| Spuky a răspuns:

Sa ii iesi in evideta hmm afla ce ii place la o fata sau mai bine vorbesti cu el...

| RominaMaria96 a răspuns:

Nu trebuie sa iesi in evidenta. Trebuie sa fi cat mai naturala, sa te imprietenesti cu el si daca vor fi sentimente totul vine de la sine.Eu cred ca baietilor nu le plac fetele bagacioase si care fac totul pentru ei, trebuie ca el sa te descopere in timp funda?

| justalife a răspuns:

Fii tu insati. Oamenii sunt diferiti, iar personalitatea ta e unica. Daca este atras de tine, sigur te va aprecia pentru ceea ce esti.