| NoName1234 a întrebat:

Va rog dati-mi idei de statusuri, nu conteaza cum sunt (amuzante, proverbe, bancuri), absolut oricum si in engleza, daca vreti. Oricum!

Răspuns Câştigător
| Smile007 a răspuns:

Am aici cateva :
>DND duc strutul pe autostrada. Il invat sa'si bage capu'n ciment.
>Foaie verde de bujor, tu dai BUZZ eu dau IGNORE!
>Am si eu o calitate; is full de defecte!
>Foaie verde solzi de peste, uite prostu' cum citeshte!
>Sa iubestinu e nimic, sa fi iubit e ceva, dar sa fi iubit si sa iubestieste TOTUL.
>Trece o randunica cu viteza de 400km/h zburand aproape de sol; se indreapta spre un BMW si se ciocneste de parbrizul masinii; soferul o ia, o duce acasa, o inchide in colivie si ii da apa cu paine.Cand se trezeste randunica vede gratiile, vede painea, vede apa si zice: Ma lua dracu cred ca il omorai pa ala cu BMW-ul si ma bagara astia la inchisoara :))
>Traiesc doar din lacrimi, traiesc doar prin lacrimi; dar un singur lucru stiu ca traiesc doar pentru tine.
>DND, ma caut printre clipe, m-am ratacit
>Brb se darama casa va fi dnd dupa ce o repar :))
>De ce mananca blondele fasole sambata? raspuns:ca sa faca baie cu bule duminica=)):)):D
>Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau.Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat
>Baaa, stii bancul cu broasca din baie?
-Nu!
-Nici eu, ca usa era inchisa.
>I love coffe
I love tea
I love you
And you love me
>LOVE in engleza
L'AMOUR in franceza
Dar al meu moldovenesc
Pur si simplu TE IUBESC!

Si cam atat. Daca vrei mai multe cauta pe LOVE in engleza
L'AMOUR in franceza
Dar al meu moldovenesc
Pur si simplu TE IUBESC!

Si acum atat. Daca vrei mai multe cauta pe LOVE in engleza
L'AMOUR in franceza
Dar al meu moldovenesc
Pur si simplu TE IUBESC!

Si cam atat. Daca vrei mai multe cauta pe : www.statusuri.ro

5 răspunsuri:
| Dragos_1250 a răspuns:

Scrie asa : "I am a pathetic loser who begs for status messages on tpu.ro. I lack creativity and life." Have fun!

| Smile007 a răspuns:

Scuze pentru ca am scris la mesajul de mai sus de mai multe ori acelasi mesaj.scuze. sper sa nu bagati in seama

| NoName1234 explică:

1. Dragos stiu engleza si tu esti un bou am inteles chestia asta: I am a pathetic loser who begs for status messages on tpu.ro Dar apoi pentru ca esti handicapat si nu sti sa scrii ai scris lack care nu inseamna nimic si nu am mai inteles.
Smile007 mersi pentru raspuns iti dau castigator happy
Imi plac toate dar mult imi plac astea: >Foaie verde de bujor, tu dai BUZZ eu dau IGNORE!
>Am si eu o calitate; is full de defecte!
>Foaie verde solzi de peste, uite prostu' cum citeshte!
>LOVE in engleza
L'AMOUR in franceza
Dar al meu moldovenesc
Pur si simplu TE IUBESC!
Dar la ultimul o sa il scriu:
>LOVE in engleza
L'AMOUR in franceza
Dar al meu romanesc
Pur si simplu TE IUBESC! tongue Ms pentru raspuns!

| me_3408 a răspuns:

Dragos esti un nesimtit... Poti sa intrebi ce vrei tu pe TPU dar din pacate se mai gasesc oameni dastia.cu ce te deranja aceasta intrebare :-|?

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Sometimes the thing that seems messed up to everyone else it's what's right for you.

I don't pretend to be perfect. I want people to see me as I am.

Sincerity seems to be a problem today, but I prefer to be hated than be false and fool people.

Întrebări similare