| alina_4026 a întrebat:

Va rog dati-mi mai multe sfaturi.In trecut prietenul meu a avut foarte multe fete, mai pe scurt se culca cu cine chica, eu nu stiu ce sa fac. Dar dupa cum vam mai spus mereu se uita dupa toate fetele. Oare poate si acum sa faca ceia ce facea in trecut si eu sa nu stiu? Ce sa fac mai departe cu relatia noastra? Insa il iubesc foarte mult si mereu ma starui pentru noi, ii cumpar cadouri, ii fac surprize, ii pregatesc bucatele lui preferate, fac totul ca lui sa-i placa.Mersi pentru sfaturi...

3 răspunsuri:
| CryssCrySta a răspuns:

Greu dar ar trebui sa verifici inainte de a face ceva si nu reactiona doar pentru ca asa crezi si sa fi sigura pe tine ca inca mai are obiceiul ala.

| Evellin a răspuns:

Un om nu poate sa se schimbewinking cu siguranta face acelasi lucru ca si in trecuth fara sa stii u. eu as zice sa iti gasesti p altcnv.nu t mai straduii atat d mlt pentru elwinking sper ca te-am ajutat pwpz:* si ai grija cf cu elhappy

| Foxyyyyyyyyy a răspuns:

Buna! Prietenul tau are nevoie de putine condimente in relatia voastra dupa parerea mea. Incearca sa fii ''mai abila''. Imbraca-te mai sexy, arata-i ca nu este unicul baiat de pe planeta, lasa-l sa vada ca are ''concurenta'' si ca nu ti-a facut o favoare pentru ca sta cu tine, surprizele mai rarute sunt mai dragute asa se vor aprecia mai mult. Fii o provocare pentru el! Nu mai incerca sa il ''ademenesti'' ci lasa'l pe el sa faca treaba asta! Daca dupa ce ai incercat tot la fel se prezinta situatia cel mai bine ar fi sa te desparti de el pentru ca ar fi clar ca acest baiat nu te iubeste atat de mult incat sa-si doreasca sa te pastreze langa el.