E pacat ca nu vedem oamenii deosebiti din jurul nostru si ca trebuie sa facem atat de multe greseli pentru a ne da seama ce drum trebuia sa apucam inca de la inceput
Cred ca ai sanse egale ca si prietena ta. Daca e o prietena buna va intelege ca o prietenie in adevaratul sens al cuvantului nu se destrama atat de usor. Daca ai trait o iubire neimpartasita timp de ani(!) cred ca e cazul sa lasi visatul si sa incepi sa lupti pentru ce vrei.Bafta
Si nu te ingrijora daca nu te alege pe tine.Mai sunt baieti
Raspunsul la intrebarea ta e relativ simplu.In primul rand poarta o discutie cu prietena ta si spune-i exact ce ai scris aici, ca iti place de baiatul respectiv si ti-ai dori sa fi cu el.Asta pentru ai vedea reactia.Depinde acum si de cat de stransa e prietenia voastra ca ea sa inteleaga lucrul acesta si depinde si de cat de puternice sunt sentimentele tale fata de acest baiat. Dupa aceasta discutie sincera, care nu spune ca nu ai curaj sa vorbesti etc, trebuie, dupa discutia cu prietena ta abordeaza-l pe respectivul pe mess de exemplu ca e mai simplu decat real daca spui ca esti mai timida si sa nu crezi ca va trebui sa vorbesti nu stiu cum, daca el e atras oarecum de tine restul merge de la sine fara prea multe eforturi din partea ta. Dar cam tot tine de discutia cu prietena ta si eventualele reactii.Bafta!
Buna! eu zic ca daca esti o prietena buna sa o lasi pe ea sa fie cu el. sunt multi baieti in lume sigur vei gasi si tu unul singur care sa fie dragut si sa fi cu el. eu cred ca prietenia e mai importanta decat un baiat dar tu faci cum crezi
succes!