| PurpleHeartLove a întrebat:

Va rog dati-mi un sfat ce sa fac daca o "prietena" se da in mare ca si-a facut tot in caietul de vacanta la algebra. si peste o saptamana imi cere caietul sa faca ceva la geometrie din exerciitiile pe care le-am facut eu.Si imi aduce peste 4 zile caietul ei impreuna cu caietul meu ca sa iau si eu de la ea ceva de la algebra cand deschid caietul ei plin de goluri si cu exercitii copiate de la mine.cand am vazut mai sa pic jos ce sa ii spun.deoarece mai este inca o problema o fosta prietena de-a mea din copilarie acum recent m-am certat cu ea din cauza ca m-a facut in toate felurile in parc. sitot se baga ca cioamba asa ca doresc sa le spun ceva amandorora deoarece si acea fosta prietena din copilarie a copiat din caietul meu si ea nu este deloc buna la invatatura.cryingx-(as dori raspunsuri urgente dau funda pentru cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

In primul rand aceste persoane nu pot fi numite prietene...adica mai mult se foloseau de tine (mai exact de creierul tau)si una s-a mai si dat mare ca si-a facut temele cand de fapt ''a frecat menta''toata vara (extraordinar). Eu consider ca ar trebui sa scapi de ele cat mai ai timp, pentru ca s-ar putea sa-ti ceara tema si la alte materii cu timpul si plus de asta profesorii s-ar putea prinde ca aveti temele le fel si va veti trezii cu note mici amandoua.Gandestete de ce le consideri prietene (pentru ca se pare ca pentru ele esti prietena atat timp cat le ajuti cu temele)ar trebui sa le spui direct in fata ce te deranjeaza, daca continua sa se comporte astfel e clar ca ti-ai ales gresit prietenii.

4 răspunsuri:
| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

laughing ce problema. E musai sa le ai prietene straight face Cand mergi la scoala spu-i la profesor/profesoara ca dansele ti-au copiat unele exercitit din caietul tau si atunci o sa primeasca ele nota micawinking
Baftawinking

| Emena a răspuns:

Celei cu caietul spune-i: parca ti'ai facut tema la geometriethinking Si la cealalta nu mai ai ce vorbi cu eaoh go on.mai bine lasi totul asa.

| Foxilikkkă a răspuns:

Asa-i cu "prietenii" astia, crezi ca numai tu ai patit asa?
Ei hai, astea cu copiatul nu sunt chiar asa o problema grava, asa fac toti, se mai ajuta intre ei, aici nu trebuie sa fii chiar asa dura. Dar nici prea buna incat sa li se urce la cap, stii cum e! happy
Fii mai a dracu'hee hee.
Si ma rog aia de ce te-a facut in toate felurile? Lui tipa asta nu-i mai da atentie deloc, fii indiferenta cu ea, nu iti cobora mintea la nivelu' ei! Pronuntandu`ti numele si`l face uitat pe al ei tongue las`o sa vorbeasca...nu o baga in seama happy fii indiferenta.
Iar celeilalte daca iti mai cere ceva spune-i ca ii ajunge si nu-i mai da nimic big grin sa se invete minte sa nu se mai dea mare pe munca altuia, macar daca tacea si nu se lauda, era altceva.Eu de fel nu suport oamenii astia care se lauda cu chestii de astea gratuite.

Deci...mult succes si...fii indiferenta! :*

| Floreenofficial a răspuns:

Ai fost trasa pe sfoara sad
ii spui neaparat profului/profei ca nu se mai poate asa! daca va scoate la tabla o sa isi da seama ca tu ai facut tema.
succes! :*