Nu sunt fata dar cred ca pot da un mic sfat. daca recent ai avut o raceala sau ai luat diferite medicamente sangerarea se poate opri pentru o zi sau cateva ore si va reven... nu esti gravida deci stai relax...
Da, sunt racita si am luat si antibiotice pentru o gripa. Multumesc frumos pentru raspunsul tau:*
Daca spui ca a fost doar cu mana. Nu, nu ai cum sa fi insarcinata. Cu atat mai putin ca ti-a venit menstruatia si mai esti si virgina.
Multumesc frumos pentru raspunsul tau, dar de ce mi s-a oprit acum? O sa isi revina?
Stai calma ca ciclul nu este regulat si nu o sa fie exact pana la 20 de ani. Iti spun sincer ca mi`e imi venea doua zile, o zi nu, dupa iar. Si nu am nimic Isi revine de la sine, nu trebuie sa te sperii.
Deci, e logic ca nu ai cum sa ramai insarcinata, nu te speria nu ai nimic, tot ce ti se intampla este ca hormonii isi fac efectul, vorbeste cu mamata si spune-i despre menstruatie, nu ii zii nimic despre ceea ce s-a intamplat cu iubitul tau nu are absolut nici o legatura. nu ai absolut nimic, asa vi se intampla voua crede-ma. sper ca te-am ajutat, nu mai fii speriata draga. Bafta